Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2015

Κλειστά τα δικαστήρια από 16 έως 25 Σεπτεμβρίου λόγω των εκλογών ...


Εξαιρούνται τα κακουργήματα που λήγει η περίοδος προσωρινής κράτησης.
Λόγω των βουλευτικών εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου τα δικαστήρια θα παραμείνουν κλειστά από 16 έως 25 Σεπτεμβρίου. Το ίδιο διάστημα αναστέλλεται και η διενέργεια πλειστηριασμών. Πάντως οι ποινικές δίκες που θα αρχίσουν στο ακροατήριο πριν από την 16 Σεπτεμβρίου και δεν περατωθούν την ίδια ημέρα, συνεχίζονται και μετά την 16η Σεπτεμβρίου.
Επίσης, από την αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων εξαιρούνται οι εκδικάσεις των κακουργημάτων σε περίπτωση που λήγει το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης των κατηγορουμένων. Σχετική εγκύκλιο απέστειλε το Υπουργείο Δικαιοσύνης προς όλα τα δικαστήρια της χώρας, τους Δικηγορικούς και Συμβολαιογραφικούς Συλλόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr