Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ…..!!!


Πριν από 19 χρόνια, όταν ήμουν στο στρατό, ένας «τρελός» λοχίας, παλιά καραβάνα που λέγαμε τότε, με καμία 15αριά χρόνια όλα στα νησιά του Β/Α Αιγαίου, από αυτούς που είχαν ξεκινήσει ως ΟΒΑ και τελικά έμειναν στο στρατό ως ΕΠΟΠ, ακούγαμε μια ιστορία – σενάριο επίθεσης του Τουρκικού στρατού, που σήμερα θα έλεγα ότι αποδεικνύεται «προφητικά».
Ο λοχίας λοιπόν έλεγε σε εμάς τους γκάβακες – που με τη σειρά μας τον κοροϊδεύαμε – ότι κάποτε οι Τούρκοι θα μας την πέσουν πρώτα απ΄όλα με πλωτά (ζοντιακ) με 100-200 κομάντο και όταν θα έχουμε ξυπνήσει, θα είμαστε υπό τουρκική σημαία…..
Τι δούλεμα του ρίχναμε δεν μπορείτε να καταλάβετε. «Ρε θα κάνουν 12 μίλια και δεν θα τους δει κανένας από τα 11 στρατόπεδα – φυλάκια της Μυτιλήνης», τα «λοχία, τα ραντάρ, για πλάκα τα πήραμε» και δώστου δούλεμα….
Ο άνθρωπος αυτός τώρα ενδεχομένως να είναι στην σύνταξη, αλλά σήμερα το σενάριο του είναι το πλέον εφιαλτικό.
Οι Αστυνομικοί και οι Λιμενικοί πλέον απλά χαζεύουν τα πλωτά να βγαίνουν στην ακτή. Καμία αντίδραση…
Και λέω τώρα, εγώ ο σύγχρονος τρελός, εάν στείλω καμουφλαρισμένα 120 πλωτά από διάφορες μεριές σε όλα τα νησιά, θα καταλάβει κανείς τίποτα; Εάν στα 120 αυτά πλωτά επιβαίνουν από 30 κομάντος, ντυμένοι ρακένδυτα, θα αντιδράσει κανείς;
Όμως 120 πλωτά είναι 3600 άνδρες και μάλιστα των Ειδικών Δυνάμεων…
Θα μου πείτε είναι πολλοί…

Εγώ λοιπόν σας λέω ότι χθες μπήκαν στην Μυτιλήνη 3200 αλλοδαποί και άλλοι 2700 σήμερα…
Τώρα σου φαίνονται πολλοί οι 3600 κομάντος;
Εμένα καθόλου!

Να ζήσεις λοχία, σήμερα δικαιώνεσαι…..







http://espekm.gr/home/?p=9250










katohika.gr – ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com