Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-Χ.Α. ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ...

Καμμένος και Τσίπρας έχουν γίνει διακινητές λαθρομεταναστών και θέλουν να μετατρέψουν εμάς τους Έλληνες σε μειοψηφία μέσα στην χώρα μας, γι' αυτό να μη διαμαρτύρονται όταν αγανακτισμένοι πολίτες τους υποδέχονται με αυγά στις στημένες προεκλογικές τους φιέστες

 


Ηλίας Κασιδιάρης
Εκπρόσωπος Τύπου Χρυσής Αυγής

 

Πριν λίγη ώρα οι ΑΝ.ΕΛ. είχαν δημοσιεύσει την παρακάτω γελοία και ψευδή ανακοίνωση για να δικαιολογήσουν την "θερμή υποδοχή" των κατοίκων της Κω στον λαθροδιακινητή πρόεδρό τους.

 

Αντιγράφουμε από το ΑΠΕ: «Για την αποκατάσταση της αλήθειας, η απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος κατά την επίσκεψή του στην Κω ήταν μια καλά στημένη προβοκάτσια χρυσαυγιτών σε αγαστή συνεργασία με τοπικά περιθωριακά στοιχεία. Σε καμία περίπτωση δεν απηχούσε τις διαθέσεις των κατοίκων του νησιού. Άλλωστε, πρώτος ο κ. Καμμένος από τη θέση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας έχει υπογραμμίσει την ανάγκη εντατικοποίησης των διαδικασιών για την άμεση μετακίνηση των μεταναστών και των προσφύγων από τα νησιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com