Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Μήπως κοροϊδεύετε τους συναδέλφους σας κ. Τσουκαράκη;;;


Ήταν 31 Ιούλη όταν η Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μακεδονίας και αφού είχε γίνει αποδέκτης παραπόνων μελών της, απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας (δείτε εδώ), γνωστοποιώντας του πως η υπηρεσία καθυστερεί αδικαιολόγητα να απαντήσει στις ενδικοφανείς προσφυγές που έχουν καταθέσει (ενδικοφανείς προσφυγές για ανάκληση διοικητικών πράξεων και ακύρωση των μεταθέσεων).
Όπως συμβαίνει στις περισσότερες (αν όχι σε όλες) περιπτώσεις, ουδεμία απάντηση λάβαμε από τον Υπουργό αλλά ούτε φυσικά δείχνει να επιλύεται το ζήτημα.
Μια βδομάδα μετά η ΠΟΕΣ ή μάλλον ο κ. Τσουκαράκης, θέλοντας εναγωνίως να δείξει κάποιο έργο, δημοσίευσε στη σελίδα της ΠΟΕΣ, το ίδιο θέμα. Μάλιστα το προχώρησε λίγο ακόμη «προτείνοντας» στα στελέχη που έχουν καταθέσει ενδικοφανείς προσφυγές να υποβάλουν εκ νέου αναφορές, ζητώντας από την υπηρεσία να τους απαντήσει… γιατί δεν τους απαντά (στις προσφυγές)!!! Μάλιστα τους δίνει και υπόδειγμα αναφοράς… λες και τα στελέχη δεν μπορούν να υποβάλλουν μία αναφορά χωρίς να χρειάζονται υπόδειγμα!!!
Επειδή η κατάσταση έχει γίνει πια τραγελαφική και επειδή κάποιοι εξακολουθούν να υποτιμούν τη νοημοσύνη των στρατιωτικών, θα θέλαμε να υποβάλλουμε δυο απλά ερωτήματα:
-> Αφού η υπηρεσία δεν απαντάει στις ενδικοφανείς προσφυγές, θα απαντήσει στη δεύτερη αναφορά για ποιο λόγο δεν απαντάει στην πρώτη;;; Αυτό είναι που ενδιαφέρει τα στελέχη;;; Ο λόγος της καθυστέρησης ή η ουσία;;;
-> Αφού κ. Τσουκαράκη βρίσκεστε πια στο γραφείο του Υπουργού, γιατί δεν πηγαίνετε ένα πρωινό, εκεί μεταξύ του καφέ και του βουτήματος, να χτυπήσετε την πόρτα του κ. Καμμένου και να του αναφέρεται το ζήτημα;;; Είναι ένα τόσο απλό και ανέξοδο αίτημα των συναδέλφων. Χρειάζεται να στήσετε όλο αυτό το σόου;;;
Μάλλον κ. Τσουκαράκη υποτιμάτε πολύ τη νοημοσύνη των συναδέλφων… και αυτό δεν είναι καλό!!!

Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μακεδονίας.




























 http://espekm.gr/home/?p=9014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com