Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο κ. ΝΙΛΣ ΜΟΥΙΖΝΙΕΚΣ;;;


ΑΡΧΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013.ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ(real.gr) ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΙΛΣ ΜΟΥΙΖΝΙΕΚΣ.
 "Η ελληνική κυβέρνηση σας έχει πείσει για την αποφασιστικότητά της να αντιμετωπίσει τα φαινόμενα της ρατσιστικής βίας;
Τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει πολύ θετικά βήματα, όπως η εκπαίδευση αστυνομικών για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να ανταποκρίνονται σε ρατσιστικά περιστατικά, ή η ανάθεση των ρατσιστικών εγκλημάτων σε εισαγγελικό λειτουργό. Βέβαια, αυτές οι θετικές πρωτοβουλίες πρέπει να συνεχιστούν και να στηριχθούν, για παράδειγμα ο εισαγγελικός λειτουργός πρέπει να αποκτήσει γραμματέα και βοηθούς…"


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015, ΑΠΟ ΤΟ : http://dimokratis.gr/index.php?article=2015-8-6_straba_ki_anapoda

Και μια είδηση που ίσως θα έπρεπε να μας βάλει σε σκέψεις: «Εκατοντάδες Λετονοί κατέβηκαν την Τρίτη στους δρόμους της Ρίγας, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση της κυβέρνησης να φιλοξενήσει για τα επόμενα δύο χρόνια 250 ανθρώπους (!!!) που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη, στο πλαίσιο του σχεδίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της άφιξης χιλιάδων προσφύγων σε χώρες της Μεσογείου.»

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ Ο κ.ΝΙΛΣ ΜΟΥΙΖΝΙΕΚΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΛΕΤΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ...ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΕ "ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ";;;
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com