Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Ζωή και Ραχήλ καταγγέλλουν σχέση διαπλοκής Τσίπρα με «μίντια της διαπλοκής» ...


Υπαινιγμούς διαπλοκής με υπόγειες συναλλαγές μεταξύ Μεγάρου Μαξίμου και συγκεκριμένου δημοσιογραφικού συγκροτήματος άφησαν οι Ζωή Κωνσταντοπούλου και Ραχήλ Μακρή κατά την συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας που αναβλήθηκε ωστόσο λόγο έλλειψης απαρτίας.
Εκτός αυτού σε ευχή με ψήγματα προαναγγελίας για το πολιτικό της μέλλον προχώρησε η Πρόεδρος της Βουλής λέγοντας πως «ας ευχηθούμε η επόμενη Βουλή να είναι μια αντιμνημονιακή και  λαϊκή βουλή». Να σημειωθεί ότι δημοσιεύματα την φέρουν να συνομιλεί με στελέχη που έχουν συγκροτήσει την νέα κοινοβουλευτική ομάδα «Λαϊκή Ενότητα».

Η κυρία Μακρή είπε ότι προκαλεί έντονο προβληματισμό κυβερνητική απόφαση της 20ης Αυγούστου με την οποία δόθηκαν 600.000 ευρώ στο Μέγαρο Μουσικής. «Στις 20 Αυγούστου αποφασίστηκε η χρηματοδότηση του Μεγάρου Μουσικής και σήμερα διαβάζουμε διθυραμβικά σχόλια για τον κ. Αλέξη Τσίπρα από τις εφημερίδες του κ. Ψυχάρη που συνδέεται με το Μέγαρο Μουσικής. Προκαλεί υποψίες να εκχωρεί ένα τόσο μεγάλο ποσό την ώρα που υπάρχει κίνδυνος να ανοίξουν τα σχολεία χωρίς βιβλία».

Πέραν αυτού, η κυρία Μακρή κατηγόρησε το Μέγαρο Μαξίμου πως εμπόδισε την διερεύνηση υποθέσεων που έχουν να κάνουν με εξοπλισμούς όπως αυτή των 500 εκατ. δολαρίων για τον εκσυγχρονισμό τεσσάρων αεροσκαφών P-3B που αποκάλυψε το «Πρώτο Θέμα». Κατηγόρησε επίσης τόσο τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όσο και των υπολοίπων κομμάτων για σύμπραξη στην μεθόδευση του Μεγάρου Μαξίμου να ακυρώσει την Βουλή γι αυτό και ζήτησε να επιστρέψουν τις βουλευτικές τους αποζημιώσεις.

Λαμβάνοντας τον λόγο η κυρία Κωνσταντοπούλου εξέφρασε την ελπίδα να μην επιβεβαιωθούν οι συνειρμοί της κυρίας Μακρή. Σχολίασε ωστόσο πως «προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι για δεύτερη φορά σε έντυπα του κ. Ψυχάρη διαλαμβάνεται προειδοποίηση πως ο κ. Στουρνάρας δεν θα προσέλθει στην επιτροπή Θεσμών για την υπόθεση Siemens».

Εκτός αυτών η Πρόεδρος της Βουλής επιτέθηκε για μια ακόμα φορά, στην κυβέρνηση, το προεδρείο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Είναι δυσάρεστο να διαπιστώνεις πως από καιρό ήταν έτοιμοι κάποιοι να πατήσουν το κουμπί γυρνώντας σελίδα και από ελπιδοφόρα δύναμη που ήμασταν να γίνουν το πιο ζοφερό παρόν» είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει σε άλλο σημείο  «Κάποιοι να μην συρρικνώνουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην σκιά της κυβέρνησης και του Μαξίμου που απλώνει βαριά το τελευταίο διάστημα… Μόνο θλίψη προκαλεί ότι από προσποιούμενους ότι εκπροσωπούν τον ΣΥΡΙΖΑ ως σύνολο επιχειρείται η ματαίωση δύο σημαντικών συζητήσεων στην Ολομέλεια: του χρέους και των γερμανικών αποζημιώσεων».

Τέλος, ο κ. Σταθάς επισήμανε πως ο ίδιος θα δώσει την προεκλογική μάχη ώστε στην επόμενη βουλή «να υπάρξουν δυνάμεις δημοκρατικές». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com