Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Bankingnews: Θα σαρώσει η Χρυσή Αυγή στις επερχόμενες εκλογές ...


Παραθέτουμε την εκλογική ανάλυση της ενημερωτικής ιστοσελίδας bankingnews.gr, στην οποία καταγράφεται η αισθητή άνοδος στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής:
Ιδιαίτερα ενισχυμένη η Χρυσή Αυγή στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015. Η Χρυσή Αυγή ξεκινάει από μια αφετηρία 7,5% έναντι 6,28% που είχε λάβει στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 χωρίς αναγωγή. Αυτό σημαίνει ότι με αναγωγή θα μπορούσε να φθάσει στο 8,5% ίσως και να προσεγγίσει το 9%.
Με βάση σοβαρές ενδείξεις η Χρυσή Αυγή φαίνεται ότι κερδίζει:
Α) Από το γεγονός ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν αποφυλακιστεί.  Το κόμμα έχει παρουσία, παρ΄ ότι ακόμη επικοινωνιακά είναι αποκλεισμένο κόμμα.
Β) Η καθαρά αντιμνημονιακή στρατηγική της Χρυσής Αυγής λειτουργεί υπέρ του κόμματος, ενώ η προπαγάνδα περί "νεοναζιστών" πλέον έχει πλέον πλήρως ξεθωριάσει. Οι συνεχείς επιθέσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύουν ότι ήταν σενάρια φαντασίας - που σκόπιμα ορισμένοι διακινούσαν - ότι Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ έχουν κλείσει deal.
Γ) Οι δραματικές εξελίξεις με το μεταναστευτικό προκαλεί ανησυχία στους Έλληνες, οι οποίοι από την μια θέλουν να δώσουν διέξοδο σε κατατρεγμένους πολίτες άλλων χωρών, αλλά από την άλλη ανησυχούν για την ασφάλεια στις τοπικές κοινωνίες. Ήδη στα νησιά η κατάσταση είναι οριακή και εύκολα μπορεί να τεθεί εκτός ελέγχου.
Δ) Η Χρυσή Αυγή έχει αποκτήσει διεισδυτικότητα στον αγροτικό τομέα.
Για τους λόγους αυτούς η Χρυσή Αυγή θα βγει κερδισμένη από τις επερχόμενες εκλογές και αυτό είναι βέβαιο.
Εταιρίες δημοσκοπήσεων αναφέρουν ότι η Χρυσή Αυγή θα ενισχύσει τα ποσοστά της με μεγάλη βεβαιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com