Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

BINTEO:Βάση της Αεροπορίας Στρατού στη Κρήτη...


Έτοιμη για εγκατάσταση στη Κρήτη είναι η Αεροπορία Στρατού, καθώς ο σχεδιασμός του Γενικού Επιτελείου Στρατού προβλέπει την μόνιμη παρουσία στο νησί ελικοπτέρων Chinook, για πρώτη φορά μάλιστα στην ιστορία του Όπλου!
Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης βρέθηκε σήμερα στο Ηράκλειο προκειμένου να παραστεί στην τελετή Ονομασίας των ΔΕΑ της 2015 Β’ ΕΣΣΟ στη ΣΕΑΠ, ενώ απαντώντας σε ερώτηση του defenceline.gr επιβεβαίωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα σενάρια και τις πληροφορίες που είχαμε μεταφέρει πριν από μια εβδομάδα, όταν ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαϊτσης είχε αναφερθεί στο θέμα, κατά τη διάρκεια της πατουσίας του στην 126 Σμηναρχία Μάχης που ανέστειλε τη λειτουργία της.
Ο Α/ΓΕΣ, μίλησε για τον σχεδιασμό που υπάρχει τονίζοντας ότι η παρουσία της Αεροπορίας Στρατού στη Κρήτη και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της ΠΑ στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου θα αναβαθμίσει κατακόρυφα τις επιχειρησιακές δυνατότητες των Μονάδων που εδρεύουν στο νησί, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η ιδιαίτερη αναφορά του και στο θέμα των εφέδρων!
Μαλιστα, όταν τον ρωτήσαμε για τα επόμενα βήματα με βάση τον σχεδιασμό που υπάρχει, ο Α/ΓΕΣ συνέδεσε το θέμα με την απόκτηση των ελικοπτέρων Chinook από τα αμερικανικά αποθέματα, τα οποία θα είναι αυτά που θα εγκατασταθούν στη Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο.
Παράλληλα, ο Αρχηγός ΓΕΣ αναφέρθηκε στο ζήτημα της διαχείρισης των λαθρομεταναστών που αποβιβάζονται κατά κύματα στα ελληνικά νησιά ενώ για μια ακόμα φορά διέψευσε το φερόμενο ως “θερμό επεισόδιο” στο Φαρμακονήσι. Τέλος, ο Α/ΓΕΣ τόνισε την ιδιαίτερη σημασία της ΣΕΑΠ, η οποία γιορτάζει τα 63 χρόνια παρουσίας της στο Ηράκλειο, γεγονός που τιμήθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της τελετής Ονομασίας των νέων Δόκιμων Εφέδρων Αξιωματικών.
Δείτε το βίντεο:(Σ.Σ.-ΑΠΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΑΣ.ΣΤΟ 3:37' Ο κ. Α/ΓΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ".Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΟ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ".)











 http://espekm.gr/home/?p=9079

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com