Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ...ΜΥΤΙΛΗΝΗ- Η Σημαία του ISIS στο Αγαλμα της Ελευθερίας!!!!



Ισλαμοφασιστική… ελευθερία!!!

Tην ανάγκη προστασίας της τοπικής κοινωνίας αλλά και των ίδιων των φυγάδων από τους πολέμους της Μέσης Ανατολής, από μέλη της ισλαμοφασιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS που όπως φαίνεται περνάν στη Δύση μαζί με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που κατακλύζουν τη Λέσβο, αναδεικνύει σήμερα το «Ε».

Αφορμή οι δυο σημαίες της οργάνωσης, οι οποίες εν είδει τροπαίου αλλά και «μαρτυρίας» της παρουσίας τους, ζωγραφίστηκαν στο άγαλμα της Ελευθερίας.

Ανάμεσα σε άλλα συνθήματα που τον τελευταίο καιρό σε αραβικά αλλά και άλλες γλώσσες κατακλύζουν το άγαλμα της ελευθερίας και απευθύνονται τα περισσότερα στους επόμενους φυγάδες που θα περάσουν από το σημείο αυτό, ξεχωρίζουν κάποια με στίχους από το Κοράνι.

Θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι πρόκειται για συνθήματα που γράφτηκαν από κάποιους φανατικούς.
Ψηλά όμως, στο πίσω μέρος του αγάλματος αλλά και ψηλά επίσης μπροστά, πάνω από το σημείο της εναπόθεσης των στεφανιών κατά τις τελετές ξεχωρίζουν δυο. Όμοια μεταξύ τους γραμμένα, όμως από διαφορετικό χέρι όπως μαρτυρούν οι διαφορετικοί γραφικοί χαρακτήρες, σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε μιλώντας στο «Ε» αραβόφωνος της Μυτιλήνης.
Και τα δυο γραφήματα δεν είναι τίποτα άλλο από τη σημαία της γνωστής τρομοκρατικής ισλαμιστικής οργάνωσης ISIS και αναφέρουν μέσα στον κύκλο «Ο Μωάμεθ είναι ο προφήτης του Θεού» και πάνω από τον κύκλο «Ο Θεός είναι ένας» τη ρήση που είναι γνωστή και σαν ιαχή «Αλλάχ ακ μπαρ»!
Πρόκειται για τη γνωστή σε όλους μαύρη σημαία με τον άσπρο κύκλο, γνωστή από τις εικόνες πολέμου στις περιοχές που ελέγχει το Ισλαμικό Χαλιφάτο στη βόρεια Συρία και το βόρειο Ιράκ. Το «Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε».
Τι είναι;
Το Ισλαμικό Κράτος είναι μια εξτρεμιστική ομάδα που ακολουθεί τη σκληρή ιδεολογική γραμμή της Αλ Κάιντα και είναι οπαδός των παγκόσμιων αρχών της τζιχάντ. Όπως και η Αλ Κάιντα και πολλές άλλες σύγχρονες ομάδες τζιχαντιστών, το Ισλαμικό Κράτος αναδύθηκε από την ιδεολογία της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, την πρώτη ισλαμιστική ομάδα στον κόσμο που χρονολογείται από τα τέλη της δεκαετίας του 1920 στην Αίγυπτο.

Ακολουθεί μια ακραία αντιδυτική ερμηνεία του Ισλάμ, η οποία προωθεί τη θρησκευτική βία και θεωρεί εκείνους που δε συμφωνούν με τις ερμηνείες της ως άπιστους και αποστάτες. Παράλληλα έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα Σαλαφιστικού είδους ισλαμικό κράτος στο Ιράκ, τη Συρία και άλλα μέρη της Μέσης Ανατολής αλλά και της Τουρκίας.


«Το περιμέναμε»
Κι αν η σύλληψη του Ιρανού πριν από μέρες από την Ασφάλεια Μυτιλήνης που αρχικά ομολόγησε πως σχετιζόταν με την ISIS, για να αποδειχθεί στη συνέχεια πράκτορας μυστικών υπηρεσιών της Δύσης, κινητοποίησε τις διωκτικές αρχές, η μαρτυρία της τρομοκρατικής οργάνωσης σε ένα μνημείο που σχετίζεται με τη βασική δυτική αντίληψη, αυτή της ελευθερίας και μάλιστα συγχέεται και με το άγαλμα της ελευθερίας στη «διαβολική» Νέα Υόρκη αποδεικνύει την ανάγκη εγρήγορσης στη Λέσβο και όχι μόνο.
Παλιό έμπειρο στέλεχος των διωκτικών αρχών έλεγε χθες μιλώντας στο «Ε» ότι είναι φυσιολογικό να επιλέγεται ο δρόμος των προσφύγων ως δρόμος για να διεισδύσουν στη Δύση οι Τζιχαντιστές.

Πολλές φορές μάλιστα έχει αποδειχθεί ότι επιθέσεις σε δυτικές πόλεις έγιναν από τζιχαντιστές που εκπαιδεύτηκαν στις περιοχές που ελέγχει η ISIS και επέστρεψαν στη Δύση υποδυόμενοι τους φυγάδες.

Από την άλλη μεριά η ύπαρξη των ελαχίστων αυτών ανάμεσα στους φυγάδες των πολέμων, που φτάνουν στη Λέσβο, δεν πρέπει να αποτελέσει αιτία πλημμελούς αντιμετώπισης των προσφύγων εν ονόματι της αντιμετώπισης της τρομοκρατίας.
«Οι διωκτικές αρχές πρέπει να κάνουν καλά τη δουλειά τους, όσο καλά πρέπει να περιθάλπεται η μεγάλη μάζα των παιδιών, των γυναικών και των ανδρών που φτάνουν στη Λέσβο κυνηγημένοι» σημείωσε στέλεχος μεγάλης εθελοντικής οργάνωσης που μίλησε χθες στο «Ε».
























 http://emprosnet.gr/article/74957-islamofasistiki-eleytheria


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com