Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Τελικά «παγώνουν» οι Μεταθέσεις των Στελεχών στο Στράτευμα …(ΌΧΙ ή ΝΑΙ;) ...


Όταν μεταφέραμε την ανησυχία των Στελεχών για τις Μεταθέσεις και πως θα ολοκληρωθούν κάποιοι μας λοιδόρησαν μέχρι που μας είπαν οτι άδικα ανησυχούν οι Οικογένειες των Στρατιωτικών ακόμη και σήμερα 1η Ιουλίου του 2015!
Να θυμίσουμε σε όλους τους τόνους ότι εμείς εδώ στο Veteranos.gr επισημάναμε το πρόβλημα πως θα υλοποιηθούν οι Μεταθέσεις και από που θα αντλήσουν χρήματα οι Στρατιωτικοί που μετατίθενται !
Δεν πήραμε απάντηση αλλά με διαρροές των Επιτελείων μας έγινε γνωστό οτι το ποσό που θα χρειαστεί για τις Μεταθέσεις είναι εξασφαλισμένο ,πράγμα που εμείς ποτέ δεν το αμφισβητήσαμε !
Αμφισβητούμε όμως αφού δεν υπάρχει καμιά απάντηση απο την Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ πως και από που θα πάρουν τα Χρήματα ακόμη και αν τα έχουν στους λογαριασμούς τους τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων !
Υπάρχει πρόβλεψη στην συμφωνία που υπέγραψαν Σάλλας και Καμμένος για το (έκτακτο ή κάποιο σχετικό Κονδύλι 😉 Είναι γνωστό ότι στα Κεντρικά Ταμεία στους κατά τόπους Σχηματισμούς δεν υπάρχουν μετρητά με την έννοια που εννοούμε !
Άρα ή Παγώνουν οι Μεταθέσεις και πρέπει να ανακοινωθεί όσο το δυνατόν σύντομα ή το «ΥΠΕΘΑ και τα Επιτελεία « έχουν κάποιο άλλο σχέδιο χρηματοδότησης των Μεταθέσεων και αυτό πρέπει να ανακοινωθεί σύντομα ! ..(Πάντως φήμες κυκλοφορούν πια όχι μόνο στους διαδρόμους αλλά και αλλού για Πάγωμα προς το παρόν τουλάχιστον των Μεταθέσεων )







http://espekm.gr/home/?p=8263
















veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com