Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Ανοίγει ξανά το εργοστάσιο ζάχαρης της Ορεστιάδας – Επανεκκίνηση το φθινόπωρο ...


Μετά από δυο χρόνια αποχής από την παραγωγή.

Το εργοστάσιο της Ορεστιάδας μετά από δύο χρόνια εκτός παραγωγικής διαδικασίας, θα επανεκκινήσει το φθινόπωρο τις μηχανές του και μαζί και την καλλιέργεια τεύτλων στην περιοχή, ενώ θα προσφέρει και νέες θέσεις εργασίας με την πρόσληψη επιπλέον εργαζομένων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Αυτό αποφάσισε το Δ.Σ. της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης.
Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε δηλώσεις του χαρακτήρισε ως πολύ θετική εξέλιξη την απόφαση της διοίκησης της ΕΒΖ, τονίζοντας την αναγκαιότητα ανασυγκρότησης της παραγωγικής βάσης της χώρας προκειμένου να βγει από την κρίση.
Τέλος, τον σημαντικό ρόλο των εργοστασίων ζάχαρης της ΕΒΖ στην τοπική οικονομία και την περιφρούρηση της ακριτικής περιοχής καθώς και τον στόχο της κυβέρνησης για στήριξη και ενδυνάμωση της τευτλοκαλλιέργειας και των τευτλοπαραγωγών στη χώρα, μέσω ενός συγκεκριμένου πλάνου βιωσιμότητας με αναπτυξιακή προοπτική, εξήρε σε σχετική ανακοίνωσή της η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, Νατάσα Γκαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com