Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Γιατί καθυστερούν οι απαντήσεις στις «ενδικοφανείς προσφυγές» που κατέθεσαν στελέχη για τις μεταθέσεις;;; (Έγγραφο) ...







Σύμφωνα με τον Νόμο 3883 / 2010 (άρθρο 8 παράγραφος 2), προβλέπεται η δυνατότητα «ενδικοφανούς προσφυγής», κατά των αποφάσεων μεταθέσεως, αποσπάσεως, η τοποθετήσεως από τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Κάποιοι εκ των μετατιθέμενων έχουν προβεί στη χρήση αυτού του δικαιώματος τους και αναμένουν την απάντηση της υπηρεσίας. Παρόλα αυτά ο χρόνος περνάει και δεν έχουν λάβει εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, απάντηση στην «ενδικοφανή προσφυγή» που κατέθεσαν.
Για το θέμα αυτό η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο προκειμένου να τον ενημερώσει για το θέμα και να ζητήσει την παρέμβαση του.
Διαβάστε την επιστολή:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com