Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015

«Η Ελλάδα, ίσως, μεταφέρει μυστικά του ΝΑΤΟ στη Ρωσία» ...


«Η Ελλάδα μπορεί να παραδώσει στη Ρωσία μυστικές πληροφορίες του ΝΑΤΟ», γράφει το βουλγαρικό πρακτορείο ‘Φόκους’ σε αναφορά της αμερικανικής εφημερίδας «The Daily Beast», η οποία επικαλείται δικές της πηγές.
«Στη διάρκεια του ψυχρού πολέμου, το Κρεμλίνο χρησιμοποιούσε ενεργά την Ελλάδα ως προγεφύρωμα στις μυστικές υπηρεσίες του ΝΑΤΟ και σε αυτήν την περίοδο κατάσκοποι της Μόσχας έχει διεισδύσει βαθιά στο πολιτικό σύστημα της Αθήνας».
Με ανάληψη της εξουσίας από το ‘ΣΥΡΙΖΑ’, το ποσοστό των Ρώσων πρακτόρων στη χώρα έχει αυξηθεί σημαντικά, σχολίασε ένας πράκτορας της CIA.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες του Βόρειου Ατλαντικού Συμφώνου, υπάρχει αυξανόμενη ανησυχία για «μυστική» σχέση μεταξύ της νέας ελληνικής κυβέρνησης και των ρωσικών αρχών. Και αυτές οι αρχές στην Ελλάδα δεν προσπαθούν να κρύψουν τη σχέση τους με το Κρεμλίνο.
«Η παρούσα αντίληψη, ερχόμενος στην Αθήνα, είναι ακριβώς η ίδια, όπως είχα σημειώσει για τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και μπορεί να ενεργούν έτσι. Πάντοτε υπήρχε μια αμφιβολία για τους Έλληνες» είπε πράκτορας ευρωπαϊκής μυστικής υπηρεσίας.
Η πηγή της Συμμαχίας τόνισε ότι η Αθήνα αντιλαμβάνεται τις υποχρεώσεις της με την Οργάνωση για στρατιωτική συνεργασία με τη Δύση, μόνο στα χαρτιά, γράφει το δημοσίευμα.http://espekm.gr/home/?p=8439

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr