Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015

Ο έσχατος εξευτελισμός: Υποχρέωσαν την κυβέρνηση να καλέσει η ίδια το ΔΝΤ στην Ελλάδα!!!H κυβέρνηση αποφάσισε τελικά να υποκύψει και στον τελευταίο εξευτελισμό και να καλέσει η ίδια (!) το ΔΝΤ στην Ελλάδα, το οποίο που "εξόρκιζε" όλο το προηγούμενο χρνικό διάστημα.
Πρν λίγο έφυγε η επιστολή-πρόσκληση καθώς απειλούσαν με άμεση έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη αν δεν ερχόταν και το ΔΝΤ να αναλάβει αυτό που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλο οργανισμό στον πλανήτη: Να εξοντώνει λαούς και έθνη που δεν έχουντην δυνατότητα αντίδρασης...
Η κυβέρνηση αποδέχθηκε στην επιστολή ότι αναγνωρίζει ότι υπάρχει λίστα με προαπαιτούμενες ενέργειες (prior actions) παραπέμποντας στο επαίσχυντο κείμενο της που ψηφίστηκε ως βάση διαπραγμάτευσης από την ελληνική Βουλή (με 251 ψήφους στις 11 Ιουλίου), πριν το κλείσιμο της συμφωνίας του Euro Summit, επί της ουσίας στο «σχέδιο Γιούνκερ».
 
Επίσης αποδέχθηκε να συναντηθούν οι υπουργοί της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους του κουαρτέτου (ΔΝT, ΕΚT, ΕΕ, ΕSM).
Πάντως, όπως μεταδίδει το Reuters η Αθήνα αναζητεί μέρος για να καταλύσουν μακριά από το κέντρο της Αθήνας, υποτίθεται για λόγους ασφαλείας, αλλά επί της ουσίας για να μην είναι σε καθημερινή θέα των πολιτών και η κυβέρνηση υπόκειται στον εξευτελισμό της παρουσίας τους καθημερινά.
Φυσικά δεν πρέπει να αγνοείται και ο παράγων "ασφάλεια". Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι στην Ελλάδα που θα ήθελαν να δουν να συμβαίνει κάτι κακό στους εκπροσώπους του κουαρτέτoυ...


defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr