Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΔΥΟ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ εα-ΤΡΕΙΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΑΝ "ΠΑΡΩΝ" ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ...




ADM_3676_be3ed ADM_3775_3b19c ADM_3906_8ea3d ADM_3930_c98b8
Εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές από ολόκληρη την Κύπρο κατέκλυσαν το Οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας στην ετήσια εκδήλωση Τιμής και Μνήμης που διοργάνωσε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.). Παρόντες στην εκδήλωση ήταν βεβαίως και οι Έλληνες Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή.
(κ.κ. Γ. ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ,Λ.ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ,Ε.ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ).
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης λαμβάνοντας το λόγο(ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ εα ΕΛ. ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ), αναφέρθηκα, σύντομα, στα γεγονότα του 1974 και στις ηρωικές μάχες έναντι του βάρβαρου Τούρκου εισβολέα. Κλείνοντας τόνισα ότι δε θα επιτρέψουμε εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές, σε Κύπρο και μητροπολιτική Ελλάδα, να ξεπουλήσουμε την πατρίδα μας.

















































 https://elsynadinos.wordpress.com/2015/07/23/20%CE%B7-%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%89%CE%BD/?blogsub=confirming#blog_subscription-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com