Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Άρση του κατ’ οίκον περιορισμού για τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, και την Βουλευτή Ελένη Ζαρούλια ...


Με σημερινή απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, αίρεται ο κατ’ οίκον περιορισμός του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, που είχε επιβληθεί μετά την απελευθέρωσή του.
Το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών, με την απόφαση 1246 της 28ης Ιουλίου, ουσιαστικά έπραξε το αυτονόητο, αφού αποφάσισε την άρση ενός παράνομου εγκλεισμού, ο οποίος είχε επιβληθεί μετά από 18 μήνες προφυλάκισης, άνευ κατηγορητηρίου.
Επίσης με την απόφαση 1247 της 28ης Ιουλίου, αποφασίζεται η άρση του κατ’ οίκον περιορισμού της Συναγωνίστριας, Βουλευτού Β’ Αθηνών του Λαϊκού Συνδέσμου, Ελένης Ζαρούλια, η οποία είχε παραμείνει έγκλειστη επί μήνες χωρίς να αναφέρεται καν στην δικογραφία.
Σύμφωνα με την απόφαση, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής θα υποχρεούται σε εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 3 φορές τον μήνα και θα κινείται εντός των ορίων του νομού Αττικής, όροι εντελώς ασύμβατοι με την ιδιότητα του επικεφαλής του τρίτου κόμματος της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com