Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ--Ο Πολάκης με το “μαύρο ταμείο”, στην “Ειδική Επιτροπή για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς” ...


Δε θα σχολιάσουμε στο παρόν της σπασμωδικές κινήσεις του Πρωθυπουργού, εξάλλου είδαμε μέχρι τώρα πως τα πήγε η προηγούμενη κυβέρνησή του. Προκαλεί όμως η κίνησή του να τοποθετήσει στη νεοσυσταθείσα "Ειδική Επιτροπή για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς" υπό τον Υπουργό Επικρατείας κ. Παναγιώτη Νικολούδη, τον πρώην Δήμαρχο Σφακίων κ. Πολάκη με τα δύο ταμεία, ένα άσπρο και ένα μαύρο όπως χαρακτηριστικά δήλωσε σε συνέδριο της ΚΕΔΕ το 2013.
Ιδού το χαρακτηριστικό απόσπασμα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:
«Πως νομίζετε ότι κάποιοι τα βγάζουμε πέρα; Λες να είμαστε ο Χριστός που να γεννά ψωμιά ή να ευλογεί κάνα καλάθι και να παρουσιάζονται λεφτά; Εγώ έκανα μία συνειδητή επιλογή μαζί με τους συνεργάτες μου κάτω (Σφακιά), την οποία πλέον εδώ που φτάσαμε, δεν έχω κανένα πρόβλημα, με όλη την ευθύνη αυτής της επιλογής, να την πω δημοσία και να σας την πω και σε σας, διότι εδώ που μας φτάνουνε πλέον πρέπει να υπάρξει έκρηξη γιατί αλλιώς δεν γίνεται. Λοιπόν εγώ εδώ και έναν χρόνο λειτουργώ διπλό ταμείο. Ένα άσπρο και ένα μαύρο. Ακούστε με προσεκτικά. Δεν νιώθω ούτε είμαι παράνομος, είμαι ο πιο διαφανής που υπάρχει...».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr