Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΝΕΩΤΕΡΑ-ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ....


 ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ.
M.S. & M.B.A.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣTIΣ 20:10 ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ,ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΧΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΝΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ 57-63% ΤΩΝ ΕΓΚΥΡΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ.
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΩΤΕΡΑ.

"ΟΡΟΦΗ" ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟ 63%.
 
Με τον πρόεδρο την ΕΚΤ και τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάμτ, συνομίλησε με δική του πρωτοβουλία ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Ο Γάλλος Πρόεδρος διαβεβαίωσε τον Αλ. Τσίπρα, ότι ανεξάρτητα απ’ το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος η Ελλάδα θα παραμείνει στην ευρωζώνη, κάνοντας βέβαια τις κατάλληλες κινήσεις.
Ο Μ. Ντράγκι δεσμεύτηκε, ότι εφόσον οι συζητήσεις μεταξύ της Ελλάδας και των θεσμών επανεκκινήσουν, τότε θα είναι δυνατή η επανενεργοποίηση του ELA, ώστε να ανοίξουν οι ελληνικές τράπεζες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com