Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Από τη μία απολύσεις σε Στρατιωτικούς κι από την άλλη επανέρχονται 160 άτομα πολιτικό προσωπικό!...



Την ώρα που ο ΥΕΘΑ διαψεύδει την Επιστολή περί περικοπών στις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας αν και συζητούν ακόμη και απολύσεις στρατιωτικού Προσωπικού που είναι στα Σύνορα ..ΣΕ ΓΕΣ και ΓΕΝ με απόφαση το Γ.Ε επανέρχονται «Κρίσιμες Ειδικότητες Πολιτικού Προσωπικού» !
Οι Κρίσιμες Ειδικότητες είναι : Tων νυχτοφυλάκων, καθαριστριών, εργατών, φορτοεκφορτωτών, κλητήρων, βοηθών αποθηκάριων, τραπεζοκόμων, πλυντών μαγειρικών σκευών και επιτηρητών αγωγού καυσίμων.
Κυκλοφόρησαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως οι σχετικές αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου, κ. Γιάννη Ταφύλλη, με τις οποίες συνιστώνται στις ένοπλες δυνάμεις 160 προσωποπαγείς θέσεις νυχτοφυλάκων, καθαριστριών, εργατών, φορτοεκφορτωτών, κλητήρων, βοηθών αποθηκάριων, τραπεζοκόμων, πλυντών μαγειρικών σκευών και επιτηρητών αγωγού καυσίμων.
Πρόκειται για προσωπικό κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, το οποίο βρισκόταν σε καθεστώς διαθεσιμότητας εδώ και δύο χρόνια και επανέρχεται κανονικά σε 121 θέσεις στο Γενικό Επιτελείο Στρατού και σε 39 θέσεις στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού του με βάση τον περιβόητο «νόμο Κατρούγκαλου».



























 http://espekm.gr/home/?p=8347

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com