Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Το πιο εφιαλτικό σενάριο για τον ΣΥΡΙΖΑ: Να καταψηφίσει η Κωνσταντοπούλου και να παραιτηθεί !!!


Τις τελευταίες ώρες, όργιο φημών έχει ξεσπάσει με επίκεντρο τη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με φήμες ή πληροφορίες που φιλοξενούν πολλά ΜΜΕ κυρίως του διαδικτύου. Μάλιστα η Πρόεδρος της Βουλής, εμφανίζεται να χαρακτηρίζει το Νέο Μνημόνιο ως αντιδημοκρατικό και προσβλητικό για τον ελληνικό λαό και ότι γι αυτό ευθύνονται αποκλειστικά οι χειρισμοί του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης.
«Το μνημόνιο είναι αντιδημοκρατικό, προσβάλλει τον ελληνικό λαό και δεν πρέπει να περάσει» ανέφερε μεταξύ άλλων σκληρότατων φράσεων η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σύμφωνα με αναφορές.
Το χειρότερο σενάριο θα είναι: Να καταψηφίσει τη συμφωνία με τους δανειστές.
Και μετά να παραιτηθεί από Πρόεδρος της Βουλής.
Δίνουμε μικρές πιθανότητες. Δεν νομίζουμε ότι στην ελληνική πολιτική είναι τόσο μεγάλος ο βαθμός ευθυξίας των πολιτικών της Βουλής. Ακόμα κι αν αυτό αφορά την κυρία Πρόεδρο.



































 http://www.makeleio.gr/?p=389925

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com