Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015

OI ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ...


Γράφει ο Γεώργιος Δημητρακόπουλος, φιλόλογος.

Πολιτικός εγκέλαδος συγκλονίζει την Ιταλία μετά την σύλληψη σαράντα τεσσάρων πολιτικών του δήμου και της περιφέρειας της Ρώμης, αλλά και επιχειρηματιών. Η τοπική αστυνομία με μία οργανωμένη επιχείρηση πέρασε χειροπέδες στους πολυάριθμους πολίτες υπεράνω πάσης υποψίας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της παράνομης εκμετάλλευσης των κέντρων φιλοξενίας μεταναστών, της διαφθοράς, της συμμετοχής σε οργάνωση τύπου Μαφίας, του χρηματικού εκβιασμού και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Η << Μαφία της πρωτεύουσας>>, όπως ονομάστηκε από τον τύπο, κατέβαλλε 30.000 ευρώ σε προέδρους δημοτικών συμβουλίων κάθε φορά που ήθελε να εξασφαλίσει κάποια προσοδοφόρα εργολαβία. Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, η παράνομη δραστηριότητα μέσω ενασχόλησης με τους μετανάστες απέφερε περισσότερα κέρδη και από τα ναρκωτικά.
Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο σοβαρά καθώς οι συλληφθέντες ανήκουν σε όλο το πολιτικό φάσμα από τα αριστερά ως τα δεξιά. Στην λίστα συμπεριλαμβάνονται ονόματα γνωστών πολιτικών, όπως του πρώην προέδρου της τοπικής οργάνωσης της περιφέρειας του Λάτσιο του κόμματος Forza Italia, Λούκα Γκραμάτζιο. Να σημειωθεί δε ότι πριν λίγους μήνες έγιναν σε ανάλογη επιχείρηση άλλες τριανταεπτά συλλήψεις για το ίδιο θέμα.
Να σημειωθεί όμως κάτι ακόμα. Από τους ογδόντα έναν στο σύνολό τους συλληφθέντες ούτε ένας δεν ανήκει σε κάποιο από τα δύο εθνικιστικά ιταλικά κόμματα, την  Forza Nuova και την Casa Pound. Αυτό δεν είναι μια ρηξικέλευθη εξέλιξη αλλά μία αναμενόμενη αντικειμενική πραγματικότητα, αφού θεμέλιος λίθος της ιδεολογίας των απανταχού εθνικιστών είναι η φυλετική αλήθεια. Με άλλα λόγια οι Ιταλοί Εθνικιστές δεν προδίδουν την φυλή, το έθνος, την πατρίδα τους, όπως καθ έξιν κάνουν αριστεροί και δεξιοί, για το χρήμα, για την εφήμερη υλική απολαβή. Αντιστέκονται στην λαίλαπα των, αποδεδειγμένα πλέον, κατ’ επάγγελμα <<αλληλέγγυων>> και αντιρατσιστών. Όλων αυτών των κηφήνων δηλαδή που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τους κατατρεγμένους πρόσφυγες προκειμένου να φουσκώσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, αδιαφορώντας αν πλήττουν θανάσιμα την εθνική τους κοινωνία και συνάμα τη φυλετική τους κοιτίδα.
Ο χορός των εκατομμυρίων γύρω από τον εποικισμό της Ευρώπης είναι μεγάλος. Τα αργύρια είναι το μέσον των εχθρών των εθνών για να εξαγοράσουν τις  συνειδήσεις των προδοτών των εθνών. Και όλο το παιχνίδι καλύπτεται κάτω από τον μανδύα του ανθρωπισμού, με τους ψευτοανθρωπιστές να αγαπούν τους πάντες, πλην των ομοεθνών τους και όσων δηλώνουν εθνικιστές. Και στην Ιταλία και στην Ελλάδα και παντού.

http://ethnikismos.net/2015/06/07/oi-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%83-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CF%89%CE%BD/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr