Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

“Βοηθήστε το κόσμο με τις μεταθέσεις και αφήστε τα βύσματα και τις διαπλοκές, ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ! ! !”


Είμαι σύζυγος υπαξιωματικού του Ελληνικού στρατού, οι αφανείς ήρωες όπως μας λένε κάποιοι , ακολουθώ το σύζυγο όπου “κάτσουν” τα βελάκια των τμημάτων των μεταθέσεων, όπου αποφασίσει ο μικρός θεός που είναι θρονιασμένος στο συγκεκριμένο γραφείο στην Αθήνα για αρκετά χρόνια.
Σήμερα θα μιλήσω για τους “μικρούς” αυτούς θεούς που αποφασίζουν για τη ζωή μας, για την οικονομική μας κατάσταση και για άλλα πολλά. Κάθε χρόνο τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων πρέπει να καταθέσουν που επιθυμούν να μετατεθούν και κάθε 2 η 3 χρόνια οι μικροί θεοί (όπως μου αρέσει να τους λέω) αποφασίσουν που θα ζήσουμε που θα δουλέψουμε που θα μετακομίσουμε το σπιτικό μας..
Σχεδόν ποτέ δεν πας στο μέρος που ζητάς, μια επίσημη δικαιολογία υπάρχει πάντα, εκτός βέβαια και αν ζητήσεις Σαμοθράκη, Πλάτη (Έβρος) που φυσικά είναι πολύ όμορφα μέρη αλλά δεν υπάρχουν νοσοκομεία σε απόσταση 2 ωρών τουλάχιστον. Πάντα υπάρχει μια δικαιολογία για να μην σε ικανοποιήσουν επίσημη η και ανεπίσημη.. Τώρα πως μπορείς με 1000 ευρώ το μήνα να αλλάξεις τη ζωή τη δική σου και της οικογένειάς σου, να πληρώσεις χαράτσια , φόρους, δάνεια, φαγητό βενζίνες, μετακομίσεις, 2 ενοίκια μπροστά, σύνδεση ρεύματος νερού κτλ κτλ δε σε ρωτάει κανεις. Δεν τους ενδιαφέρει, αυτοί είναι οι μικροί θεοι και δε σου επιτρέπεται να έχεις προσβαση. Ζητάς ότι λιγότερο και το ζητάς με φόβο γιατί ένας μικρός θεός, αν θυμώσει μπορεί να σου καταστρέψει τη ζωή σε μια νύχτα, οπότε προσπαθείς να περάσεις απαρατήρητος. Δεν ζητάς, μονάχα ελπίζεις..
Τώρα θα πει κάποιος το γνωστό “δεν ήξερες τι δουλεία έκανε ο άνδρας σου”; και εγώ θα απαντήσω…. Ναι γνώριζα, γνώριζα για τον τιμημένο Ελληνικό Στρατό, γνώριζα ότι τιμάει και φροντίζει τα στελέχη του, γνώριζα ότι έχει κοινωνικό πρόσωπο.. ( αυτά είναι τα λόγια του συζύγου μου) είναι από τους ρομαντικούς…
Όλη η ύπαρξη του ανήκει στο Στράτο μου λεει. Όμως εγώ; εγώ ανήκω στο στρατό; μπορεί να με καταδικάσει ο μικρός θεός στην ανέχεια που φέρνει μια κακή μετάθεση; μπορεί να με καταδικάσει να μην κάνω οικογένεια; Όσοι βιώνετε αυτή τη στιγμή αυτά τα προβλήματα λίγα γράφω και πολλά καταλαβαίνετε όλοι !!!!!!!
Με δεδομένη τη κατάσταση και πολλά νοικοκυριά που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον αερα, για οικονομικούς λόγους , λόγους υγειας, και λοιπών δεν μιλάμε για ένοπλες δυνάμεις αλλά για άοπλες αδυναμίες…αφού ο “εχθρός” τελικά δεν έρχεται απέξω αλλά από μέσα…, μήπως θα έπρεπε αυτοί οι “μικροί θεοί” εκεί πάνω.. να σταματήσουν να εξαντλούν την σκληρότητα τους πάνω στα στελέχη και τις οικογένειες τους και να προσπαθήσουν να νιώσουν το πρόβλημα της κάθε οικογένειας ξεχωριστά και να γίνουν και λίγο άνθρωποι; ; ; ; ; ; κατεβείτε επιτέλους από το θρόνο σας και δείτε ότι υπάρχουν οικογένειες που υποφέρουν! ! ! Είναι ικανά ένας μεγαλύτερος μισθός και μερικοί βαθμοί παραπάνω να σας κάνουν τόσο απάνθρωπους;;;;;;
Δεν είναι τυχαίο τελικά ότι ένας σημαντικά μεγάλος αριθμός στρατιωτικών είναι χωρισμένοι!!!!
Βοηθήστε το κόσμο με τις μεταθέσεις και αφήστε τα βύσματα και τις διαπλοκές, ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ! ! !
Μια σύζυγος υπαξιωματικού του Ελληνικού στρατού.































 http://espekm.gr/home/?p=8108

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com