Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ...


Αποφυλακίζονται με βουλεύματα του Συμβουλίου Εφετών στις 11 Ιουλίου λόγω παρέλευσης του 18μηνου και με επιβολή περιοριστικών όρων οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κ.κ. Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
Στον Γ. Γερμενή επιβάλλονται οι περιοριστικοί όροι της διανυκτέρευσης στο σπίτι του, απαγόρευσης μετακίνησης του εκτός του νομού Αττικής, απαγόρευσης μεταφοράς του με πλωτά και εναέρια μέσα, απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα και κατάθεσης του διαβατηρίου του και τέλος εμφάνισης 6 φορές το μήνα δηλαδή στο ΑΤ της περιοχής του.
Στον Π. Ηλιόπουλο επιβάλλονται οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης 2 φορές το μήνα στο ΑΤ της περιοχής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr