Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

ΜΥΤΙΛΗΝΗ:«Εδώ είναι δημοκρατία. Αν δεν της αρέσει ας πάει αλλού»!...

Ε, όλα τα περιμέναμε, άλλα να μας κάνουν υποδείξεις και μαθήματα περί «δημοκρατίας» οι ξενόφερτοι, που ψάχνουν για άλλες πατρίδες, δεν μας περνούσε από το νου. Το περιστατικό έγινε πριν από λίγες ημέρες στην πλάζ Τσαμάκια.

Μια κυρία είχε κατεβεί στην παραλία με τα μπανιερικά της, για ν' «απολαύσει» την θάλασσα και γιατί όχι την μοναχική ακτή, αφού ακόμα ο καιρός δεν ενδείκνυται για μπάνια και η πλαζ δεν έχει ετοιμαστεί για να δεχτεί τους λουόμενους.

Στρώθηκε στην αμμουδιά και χωρίς να προλάβει ν' αλλάξει, μέσα σε λίγα λεπτά, κάθισαν γύρω τριγύρω ορισμένοι από τους «ναυαγούς» και τους αναζητούντες μια άλλη ζωή. Η γυναίκα άρχισε να δυσανασχετεί και να τους λέει ότι, υπάρχει τόσο μεγάλη παραλία και  θα μπορούσαν να πάνε λίγο παραπέρα.

Και ο λόγος ήταν ότι φοβόταν γενικώς ν' αφήσει τα πράγματά της εκτεθειμένα. Της προκαλούσαν άσχημο συναίσθημα τα ενοχλητικά και αδιάκριτα βλέμματά τους, που την καθήλωναν στην άμμο και δεν την άφηναν να νοιώσει άνετα ούτε καν για να περπατήσει.

Οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να καταλάβουν, αφού δεν γνώριζαν ούτε μια λέξη αγγλικά. Ο σοφότερος της παρέας που ανέλαβε και χρέη «δικηγόρου», είπε αγγλιστί: «Εδώ είναι δημοκρατία. Αν δεν της αρέσει ας πάει αλλού»!!!

Είπατε κάτι;;;















http://dimokratis.gr/index.php?article=2015-6-12_straba_ki_anapoda




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com