Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΜΥΤΙΛΗΝΗ: Κραυγή αγωνιάς της Λιμενικής επιτροπής Λέσβου για άμεση εκκένωση του λιμανιού από τους μετανάστες ...


Την άμεση εκκένωση και διακοπή χρήσης του περίφρακτου χώρου στο λιμάνι της Μυτιλήνης, ο οποίος χρησιμοποιείται τους τελευταίους μήνες ως χώρος πρώτης υποδοχής μεταναστών και προσφύγων, αποφάσισε η Λιμενική Επιτροπή κατά την συνεδρίαση της.



Όπως αναφέρουν ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ πρόκειται για μια απόφαση που θα κοινοποιηθεί προς τους αρμόδιους φορείς ώστε να την υλοποιήσουν, καθώς η Λιμενική Επιτροπή δεν έχει τέτοια αρμοδιότητα.


Κάτι που άλλωστε είχε προαναγγείλει και η αναπληρώτρια Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία είχε επισκεφτεί το λιμάνι πριν από μερικές ημέρες και είχε ταχθεί υπέρ της άμεσης εκκένωσης  του, χωρίς βέβαια να έχει γίνει μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο, καθώς ο χώρος εξακολουθεί να είναι χώρος πρώτης υποδοχής.




















http://www.lesvospost.com/2015/05/blog-post_229.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com