Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

"Μεγάλη εφεδρεία του τόπου ο Σαμαράς"!!!


Στην εκτίμηση πως «η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να λάβει σκληρά μέτρα», προέβη ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθος Λαζαρίδης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο κ. Λαζαρίδης τόνισε πως η κυβέρνηση της ΝΔ παρέλαβε ελλείμματα και άφησε πλεονάσματα (για τη φοροεπιδρομή με την οποία τα πέτυχε, φυσικά, ούτε λέξη), επισημαίνοντας πως η προηγούμενη κυβέρνηση θα προχωρούσε μόνο σε ένα νέο μέτρο, αυτό του ΦΠΑ στα ξενοδοχεία (από τα δεκάδες υφεσιακά μέτρα που περιελάμβανε το e-mail Χαρδούβελη μόνο αυτό θυμόταν;).
Σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη, ό,τι οφέλη υπάρξουν από τη μη μείωση των επικουρικών συντάξεων θα εξαφανιστούν από τις αυξήσεις που θα υπάρξουν στα τρόφιμα με την αύξηση του ΦΠΑ.
Στο σημείο εκείνο ξεκίνησαν και τα... ανέκδοτα!
Ο κ. Λαζαρίδης χαρακτήρισε ως τη μεγάλη εφεδρεία του τόπου τον Αντώνη Σαμαρά, για τον οποίο είπε πως θα πρέπει να παραμείνει ενεργός και τόνισε πως είναι ο μόνος αρχηγός που έχασε εκλογές με μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό με το οποίο τις κέρδισε.
Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ τάχθηκε κατά της διεξαγωγής συνεδρίου καθώς, όπως είπε, το κόμμα θα μπει σε εσωστρέφεια, ενώ άσκησε κριτική στη Ντόρα Μπακογιάννη για τη δήλωσή της ότι χωρίς συμφωνία αυτό το Σαββατοκύριακο θα υπήρχε έλεγχος στη διακίνηση κεφαλαίων.
Κληθείς να σχολιάσει τα χαμηλά ποσοστά που εμφανίζει η Νέα Δημοκρατία στις δημοσκοπήσεις, διερωτήθηκε πώς θα μπορούσαν να αλλάξουν τα ποσοστά του κόμματος μέσα σε τέσσερις μήνες και αν τα ποσοστά θα ήταν καλύτερα αν η χώρα πήγαινε σε εκλογές με τους επίδοξους αρχηγούς να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com