Κυριακή 31 Μαΐου 2015

" Όρθιοι ανάμεσα στα ερείπια" ...


Συνέντευξη στην ιταλική ειδησεογραφική ιστοσελίδα il Primato Nazionale παραχώρησε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Εμπρός".

Αναλυτικά ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Μιχαλολιάκου έχει ως εξής:

«-Zούμε σε μια εποχή που η δαιμονική δύναμη της οικονομίας κτυπά αμείλικτα τις Ιδέες.
Όμως, δυστυχώς, γι’ αυτούς υπάρχουν ακόμη Ιδεολόγοι και ακόμη χειρότερο γι’ αυτούς όταν οι Ιδεολόγοι αυτοί είναι Εθνικιστές.
-Θα αποδειχθεί ότι οι μαρξιστές είναι ένα απολίθωμα της ιστορίας, που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάρα και την λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης.
Στις Περιφερειακές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής οι Ιταλοί Εθνικιστές της Casa Pound κατεβαίνουν σε πολλές Περιφέρειες μαζί με τους υποψηφίους της Lega Nord.
Παρά το ότι η Lega είχε εστιάσει την ως τώρα δράση της στον Βορρά, οι εξελίξεις και η κρισιμότητα των περιστάσεων την οδήγησαν στην σύμπηξη συνεργασιών με κοινές αρχές και κοινούς σκοπούς.
Το άνοιγμα αυτό ήδη απέδωσε τους πρώτους καρπούς στις δημοτικές εκλογές.

- Πρώτα από όλα, πώς είστε;
Πώς ήταν αυτή η εμπειρία της φυλάκισης;


Είμαι πάρα πολύ καλά και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.
Είναι μεγάλη η τιμή και η χαρά να απευθύνομαι σε Συναγωνιστές.
Όταν κάποιος ευρίσκεται στην φυλακή για τις Ιδέες του παρ’ όλη την ταλαιπωρία και την στέρηση της ελευθερίας του, αυτό είναι ένας τίτλος τιμής.
Με ερωτάτε πώς ήταν η εμπειρία της φυλάκισης.
Κατ’ αρχάς θα σας απαντήσω με ένα παλαιό ιταλικό σύνθημα: me ne frego la galera.
Η εμπειρία της φυλακής είναι πολύτιμη γι’ αυτούς που σήμερα στους δύσκολους καιρούς της παρακμής αγωνίζονται για την Ιδέα του Έθνους.
Ένιωθα βαθειά μέσα μου και το νιώθω και σήμερα ότι υφίσταμαι μία αδικία, η οποία δεν είναι διαφορετική απ’ την αδικία από την οποία υποφέρει ολόκληρη η Ευρώπη και τα Έθνη της.
Ζούμε στην εποχή της παρακμής της Δύσεως και αυτό που προέχει είναι να παραμείνουμε όρθιοι ανάμεσα σε ερείπια, ερείπια ψυχών και συνειδήσεων.
Σε μια εποχή που η δαιμονική δύναμη της οικονομίας κτυπά αμείλικτα τις Ιδέες.
Όμως, δυστυχώς, γι’ αυτούς υπάρχουν ακόμη Ιδεολόγοι και ακόμη χειρότερο γι’ αυτούς όταν οι Ιδεολόγοι αυτοί είναι Εθνικιστές.

- Το κίνημά σας αντιμετωπίζει μια δύσκολη δίκη.
Σας κατηγορούν ότι δημιουργήσατε μια οργάνωση... μυστική που λειτουργούσε παράλληλα με το "επίσημο" κίνημα δραστηριοποιούμενη μόνο στην βία.
Τι θα απαντήσετε στο δικαστήριο;

Πράγματι έχει ήδη αρχίσει μια δίκη στην οποία όχι μόνον εγώ, αλλά και όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι κατηγορούμενοι.
Από κανένα στοιχείο όμως δεν προκύπτει ότι υπήρχε κάποια εγκληματική οργάνωση μέσα στο επίσημο κόμμα.
Δεν χρειάζεται να απαντήσω τίποτε στο Δικαστήριο, τα στοιχεία μιλάνε μόνα τους.
Αρκεί να σας αναφέρω ότι ούτε ένας από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν κατηγορείται για συγκεκριμένη εμπλοκή στην οποιαδήποτε εγκληματική πράξη.
Το μοναδικό “στοιχείο” γι’ αυτούς είναι η Ιδεολογία μας.
Πρόκειται δηλαδή, ξεκάθαρα, για μια δίκη ιδεών, για μια δίωξη φρονήματος. Πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε.

 - Ενώ εσείς και άλλα στελέχη, ήσασταν στην φυλακή, η Χρυσή Αυγή επιβεβαίωσε το ποσοστό της, εκπλήσσοντας τους πάντες.
Πώς εξηγείτε αυτήν την επιτυχία;


Θα πρέπει κατ’ αρχάς να σας πω ότι δεν προκάλεσε καμμία έκπληξη σε μας.
Το μόνο που κατάφεραν είναι στην πραγματικότητα να αυξήσουν το ποσοστό μας όπως συνέβη στις Ευρωπαϊκές Εκλογές όπου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έλαβε σχεδόν 10%.
Η εξήγηση γι’ αυτή την επιτυχία είναι απλή.
Εμείς πίσω από τα κάγκελα της φυλακής παραμείναμε σταθεροί στις ιδέες μας, εμπνεύσαμε τις δεκάδες χιλιάδες των αγωνιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι οποίοι έδωσαν έναν υπέροχο αγώνα εναντίον όλων.
Και μόνο το γεγονός ότι η ηγεσία του Κινήματός μας ήταν στην φυλακή και τα ΜΜΕ μας είχαν ολοκληρωτικά αποκλεισμένους δείχνει την δύναμη της Ιδέας ενάντια στην κτηνωδία και την τυραννία της παγκοσμιοποίησης.
Έτσι πολύ απλά εξηγώ την επιτυχία, με την δύναμη της Ιδέας.


- Στην περίπτωση - ευχόμαστε όλοι όχι - που η δίκη δεν θα πάει καλά, πιστεύετε ότι θα είναι κακό για την Χρυσή Αυγή;

Να είστε σίγουροι ότι η ευχή σας θα γίνει πραγματικότητα.
Η δίκη αυτή δεν μπορεί παρά να πάει καλά σε όλες τις περιπτώσεις.
Δημόσια θα αποκαλυφθεί η μεγάλη αδικία εις βάρος μας και η πολιτική σκευωρία και αυτό θα δυναμώσει στην οποιαδήποτε περίπτωση την Χρυσή Αυγή.

- Πώς κρίνετε την κυβέρνηση Τσίπρα μέχρι στιγμής;

Η κυβέρνηση Τσίπρα αποτελείται από κάποιους πρώην κομμουνιστές, οι οποίοι σήμερα παρ’ όλα τα μεγάλα λόγια τους έχουν σχεδόν συμφωνήσει σε όλα με την παγκόσμια καπιταλιστική εξουσία.
Κυβερνούν ήδη 3 μήνες την Πατρίδα μας και δεν έχουν κάνει κυριολεκτικά τίποτε.
Στην πραγματικότητα ακολουθούν την ίδια πολιτική με τους προηγούμενους, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι τα έθνη της Ευρώπης και ολόκληρη η Ευρώπη είναι υπόδουλη στους παγκόσμιους τοκογλύφους.
Από την κυβέρνηση της αριστεράς θα προκύψει ένα μεγάλο κέρδος για τους Εθνικιστές.
Θα αποδειχθεί ότι οι μαρξιστές είναι ένα απολίθωμα της ιστορίας, που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάρα και την λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης.

- Έχετε κάποιο μήνυμα να δώσετε στους Ιταλούς εθνικιστές;

Έχω να στείλω τους θερμούς αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και να τους πω ότι ο αγώνας μας, ο αγώνας ο δικός μας και ο δικός τους δεν είναι μόνο για την Ελλάδα και την Ιταλία, αλλά αγώνας μιας ολόκληρης φυλής για την παράδοση και τον πολιτισμό, έναν πολιτισμό που γεννήθηκε στην Αρχαία Ελλάδα κι άνθισε στην Ρώμη και ο οποίος σήμερα απειλείται από μία δύναμη που θέλει να μετατρέψει ολόκληρο τον κόσμο σε μια μάζα χωρίς πατρίδα και Ιδανικά».

 
















www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com