Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΣΒΟΥ ΚΑΙ ΧΙΟΥ ...


Ξεκινά η κοινή άσκηση έρευνας και διάσωσης Anadolu Yıldızı-2015.
Ένα μέρος της άσκησης θα είναι ανοικτό στους ξένους παρατηρητές και δημοσιογράφους.
Στην άσκηση που θα πραγματοποιηθεί από τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, συμμετέχουν και τα πολιτικά στοιχεία.
Οι λεπτομέρειες της άσκησης ανακοινώθηκαν σε ένα μπρίφινγκ που διοργανώθηκε στην Σμύρνη.
Στην άσκηση έρευνας και διάσωσης Anadolu Yıldızı-2015, θα υλοποιηθούν δύο σενάρια.
Στην πρώτη ημέρα της άσκησης, σύμφωνα με το σενάριο, θα διασωθούν οι άνθρωποι που βρίσκονται σε ένα ξηρό φορτηγό πλοίο το οποίο βυθίζεται σε διεθνή ύδατα μεταξύ των νησιών Λέσβου και Χίου.
Ενώ στην δεύτερη ημέρα της άσκησης, θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες έρευνας και διάσωσης για τους αγνοούμενους ορειβάτες στο βουνό Ντουμάνλι της επαρχίας Μενεμένης της Σμύρνης.
Ο σκοπός της άσκησης είναι η αύξηση των ικανοτήτων των μελών των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων για την πραγματοποίηση των κοινών εργασιών έρευνας και διάσωσης καθώς και η ανάπτυξη της εκπαίδευσής τους.
Στην άσκηση θα συμμετάσχουν οι δυνάμεις των Χερσαίων, Ναυτικών και Αεροπορικών Δυνάμεων και οι μονάδες του Αρχηγείου της Χωροφυλακής και της Διοίκησης της Ακτοφυλακής.
Επίσης και το Κύριο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του υπουργείου Μεταφοράς, Ναυτιλίας και Επικοινωνίας θα δώσει υποστήριξη στην άσκηση η οποία θα λήξει στις 8 Μαΐου.
3183987961anadoluyldz2015aramakurtarmatatbikatbalyor 5641389524anadoluyldz2015aramakurtarmatatbikatizmir 6984671136anadoluyldz2015aramakurtarmatatbikat
TRT  6/5/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com