Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

BINTEO--"Χοντρό" επεισόδιο κατά Α.Σαμαρά στις Σέρρες ...


Με υβριστικά σχόλια και έντονες αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν αγρότες τον Αντώνη Σαμαρά στις Σέρρες, τις οποίες θυμήθηκε να επισκεφθεί δύο μήνες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες. Τα πνεύματα, μάλιστα, οξύνθηκαν κάποια στιγμή και ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ επιχειρούσε να υπερασπιστεί τη μνημονιακή-καταστροφική πολιτική που εφάρμοσε η κυβέρνησή του και παρενέβησαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες και προχώρησαν σε δύο προσαγωγές. 
Το επεισόδιο σημειώθηκε στις περιοχές Μαυροθάλασα και Πεθελινό, όπου επισκέφθηκε ο κ. Σαμαράς χθες κάνοντας περιοδεία στην ευρύτερη περιοχή. Αγρότες ξέσπασαν, όταν τον είδαν, γιατί η προηγούμενη κυβέρνηση είχε καθυστερήσει να τους δώσει τις αποζημιώσεις για τη χαλαζόπτωση του Ιουνίου του 2014. «Είσαι αλήτης, ήρθαμε στην Κηφισιά να σε δούμε κι εσύ μας έπνιξες στα χημικά» του φώναζαν μεταξύ άλλων.
Στο Πετελεινό, μάλιστα, έγιναν σύμφωνα με πληροφορίες και δύο προσαγωγές, καθώς αγρότες φώναζαν υβριστικούς χαρακτηρισμούς, υποστηρίζοντας ότι είχαν ζητήσει να δουν τον πρώην πρωθυπουργό αλλά τα ΜΑΤ τους απώθησαν. Υπάρχουν μάλιστα και πληροφορίες που θέλουν τον κ. Σαμαρά να ολοκλήρωσε άρον άρον την επίσκεψή του προκειμένου να μην γενικευτούν τα επεισόδια.
Κι αυτά συνέβησαν στις Σέρρες, που θεωρείται προπύργιο της ΝΔ λόγω και της καταγωγής του ιδρυτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Καραμανλή. Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν ο κ. Σαμαράς επισκεφθεί άλλες περιοχές, όπου η φτώχια και η ανεργία, λόγω της μνημονιακής πολιτικής, έχει ρημάξει εντελώς της αγροτιά. 
                                        
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com