Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΡΚΙΑ!...ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ...

Μεταφέρθηκε για θεραπεία στην Τουρκία...

Έλληνας πολίτης τουρκικής καταγωγής που υπέστη έμφραγμα, μετά από αίτημα της οικογένειας του, μεταφέρθηκε για θεραπεία στον νομό Ανδριανούπολης.
Ο τουρκικής καταγωγής Έλληνας πολίτης Σαλίχ Σακίρ που υπέστη έμφραγμα στην Κομοτηνή, μεταφέρθηκε για θεραπεία στην Ανδριανούπολη.

Ο Σακίρ (44) μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από την Κομοτηνή ως την συνοριακή πύλη των Ιψάλων και από εκεί παραλήφθηκε από ιατρική ομάδα στην οποία μετείχε και ο Διευθυντής Υγείας Αδριανούπολης Μουχσίν Κισίογλου και μεταφέρθηκε στο κρατικό νοσοκομείο Κεσσάνης. Σε δήλωση που έκανε ο Κισίογλου στο ΑΑ, ανέφερε πως πραγματοποίησαν 16 μεταφορές ασθενών από τα Βαλκάνια.

Ο Kισιογλου ανέφερε πως ο άρρωστος έπαθε χτες το πρωί έμφραγμα, πως η οικογένεια επικοινώνησε μαζί του και συνέχισε λέγοντας : ¨Η οικογένεια του θέλησε να μεταφερθεί για νοσηλεία και κάθε απαραίτητη θεραπεία στην χώρα μας. Η διοίκηση μας μέσω του προξενείου επικοινώνησε με τις ελληνικές αρχές. Παραλάβαμε τον άρρωστο που έφτασε με ασθενοφόρο μέχρι την συνοριακή πύλη των Ιψάλων. Θα προβούμε στις απαραίτητες παρεμβάσεις.¨

Εφ. Τρακιανίν Σεσί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com