Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

ΜΥΤΙΛΗΝΗ:Δεν έχουν το Θεό τους.... Μετά την Ανάσταση κλοπή σε εκκλησία στο Πλωμάρι !!!


Ανάστατη είναι η κοινωνία του Πλωμαρίου, αφού τα νέα μετά την Ανάσταση ήταν απρόσμενα. Σήμερα έγινε γνωστό ότι έγινε κλοπή στον ναό του Αγίου Ιωάννη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μεταξύ 2:00 τα ξημερώματα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες Κυριακής 12 Απριλίου, άγνωστος ή άγνωστοι δράστες μπήκαν στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στο Πλωμάρι και αφαίρεσαν τα χρήματα από το παγκάρι. Η δίοδος ήταν ένα μικρό παράθυρο πάνω από την πλαϊνή πόρτα, που βρίσκεται στην πίσω γωνία του ναού, το οποίο και έσπασαν.
 
Το πρωί στο ναό έφτασε η σήμανση και η ασφάλεια Μυτιλήνης για την απαραίτητη έρευνα. Σύμφωνα με τους Ιερείς, το ποσό που εκλάπη ανέρχεται γύρω στις δυο με τρεις χιλιάδες ευρώ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/astynomiko-reportaz/den-ehoyn-theo-toys-meta-tin-anastasi-klopi-se-ekklisia
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com