Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Οι δημοσκοπήσεις ως όργανο των διεθνών κέντρων αποφάσεων ...


Υποτίθεται ότι στην κοινοβουλευτική δημοκρατία αυτό που μετράει είναι η λαϊκή θέληση, όπως αυτή μεταφράζεται από τις εκλογικές διαδικασίες. Λέμε υποτίθεται, ακριβώς γιατί υπάρχουν πολλοί αστερίσκοι, οι οποίοι παρεκκλίνουν την πραγματική ροή των γεγονότων απ’ αυτό που επιθυμεί ο Λαός. Ακόμα κι αν οι εκλογές έχουν αποδώσει μια συγκεκριμένη επιθυμία του Ελληνικού Λαού, η οποία υπερβαίνει τις όποιες κομματικές αντιθέσεις, εν τούτοις βλέπουμε να επιχειρούνται διαφόρων λογής αλχημείες και μαγειρέματα που επιχειρούν να συσκοτίσουν την κατάσταση.
Ο Ελληνικός Λαός στην πλειοψηφία του ψήφισε στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου κομματικά σχήματα τα οποία εξέφραζαν αντιμνημονιακή ρητορική. Παρ’ όλα αυτά, οι διεθνείς τοκογλύφοι και το εγχώριο υπηρετικό τους προσωπικό, είτε αφορά κόμματα είτε ΜΜΕ, προσπαθούν επανειλημμένα να διαμορφώσουν την άποψη της πλειοψηφίας με προπαγανδιστικές μεθόδους και εκβιαστικά διλήμματα.
Όσο ο Ελληνικός Λαός δεν συμμορφώνεται ως προς τις υποδείξεις και τις επιθυμίες ενός συστήματος το οποίο χρεοκόπησε και κατέστρεψε τη Χώρα χρειάζεται ένα λειτουργικό υποκατάστατο της λαϊκής ετυμηγορίας, το οποίο αντικατοπτρίζεται στις δημοσκοπικές «έρευνες» και «αναλύσεις». Οι εταιρίες δημοσκοπήσεων, που ουκ ολίγες φορές οι προβλέψεις τους ήρθαν σε πλήρη αναντιστοιχία και ρήξη με την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να εξευτελιστούν (όπως η συντεταγμένη άρνησή τους να παρουσιάσουν τη Χ.A. ως Τρίτο Κόμμα στις δημοσκοπήσεις πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου), επιθυμούν να αντικαταστήσουν έμμεσα τη λαϊκή θέληση.
Ήδη, το αποπροσανατολιστικό παιχνίδι έχει αρχίσει ξανά, αυτή τη φορά με την απόπειρα επιρροής και χειραγώγησης του Λαού σε σχέση με τις ανάλγητες ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων. Ένας κόσμος, ο οποίος πριν από τρεις μόλις μήνες ψήφισε ζητώντας ξεκάθαρα την κατάργηση των μνημονίων, τώρα παρουσιάζεται από τις εταιρίες δημοσκοπήσεων να εκλιπαρεί για έναν «έντιμο συμβιβασμό». Μόνο που τη λαϊκή θέληση την εκφράζει έμπρακτα η ψήφος των πολιτών και όχι οι δημοσκοπήσεις, οι οποίες δεν εκπροσωπούν τίποτε άλλο από τα συμφέροντα των ιδιοκτητών των εταιριών κι εκείνων που παραγγέλνουν τις μετρήσεις αυτές.
Ως εκ τούτου, δεν πρέπει ο Ελληνικός Λαός να παρασύρεται από το βρώμικο και ύπουλο παιχνίδι που κάνουν τα γνωστά διεθνή και εγχώρια κέντρα, προς εξυπηρέτηση των δικών τους στενών συντηρητικών συμφερόντων.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com