Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Αναμένεται ηλιόλουστο Πάσχα – Αναλυτική πρόγνωση ...




Με καλοκαιρία σε όλη τη χώρα και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας θα υποδεχτούμε την Κυριακή του Πάσχα, η οποία βρίσκεται λίγες μόλις ώρες μακριά μας. Αλλά και τη Δευτέρα του Πάσχα ο καιρός φαίνεται ότι θα είναι με το μέρος μας, με εξαίρεση ίσως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τις οποίες ενδέχεται να αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά.
 
Αναλυτικά η πρόγνωση της Κυριακής του Πάσχα σε όλες τις περιοχές:
 
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 8 έως 22 βαθμούς Kελσίου.
 
Kαι στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Kελσίου.
 
Σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μονό τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία από 5 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μονό τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3-4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός και σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και τοπικά στα νότια βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
 
Αίθριος ο καιρός και στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
 
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4-6 και πρόσκαιρα στα νότια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
 
Δευτέρα του Πάσχα
 
Ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-4 και στα νοτιοανατολικά 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com