Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Βούτσης κατά ΚΕΔΕ και ΕΝΠΕ: Άρνηση ανάληψης ευθύνης σε μια κρίσιμη στιγμή - Όχι στις επιταγές των δανειστών ...


Θα συνεχίσουμε αποφασιστικά και για να ολοκληρωθεί η συμφωνία - γέφυρα και για να υπάρξει η μεγάλη συμφωνία.

Μήνυμα πως η κυβέρνηση αρνείται «το κισμέτ ότι η χώρα και ο λαός θα είναι κάτω από τις επιταγές της διαπλοκής και των δανειστών», απέστειλε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά τη μεταφορά των διαθεσίμων φορέων του Δημοσίου στην Τράπεζα της Ελλάδος.
«Να πούμε ναι για μισθούς, συντάξεις ΦΠΑ, ιδιωτικοποιήσεις χωρίς ίχνος προστιθέμενης αξίας;
Αν θέλετε να κάνουμε αυτό, να το πείτε», τόνισε ο κ. Βούτσης, βάλλοντας κατά της αντιπολίτευσης, την οποία κατηγόρησε ευθέως πως με τη στάση της δίνει κίνητρο στους δανειστές να αυξήσουν τις πιέσεις προς την Αθήνα.
«Δεν ζητάμε την βοήθειά σας, ούτε την κατανόησή σας. Ξέρουμε ότι δεν θα έχουμε κάτι τέτοιο από τις μνημονιακές και νεομνημονιακές δυνάμεις.
Αλλά μας νοιάζει η κοινωνία να γνωρίζει», διεμήνυσε ο κ. Βούτσης, δηλώνοντας ότι «θα συνεχίσουμε τόσο αποφασιστικά και για να ολοκληρωθεί η συμφωνία - γέφυρα και για να υπάρξει η μεγάλη συμφωνία».
Μεταξύ άλλων ο υπουργός Εσωτερικών επέκρινε την αρνητική στάση της ΚΕΔΕ και της ΕΝΠΕ απέναντι στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.
«Δεν είναι πράξη αντίστασης αυτό που γίνεται από ορισμένους ηγετικούς παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Είναι περιορισμένη ευθύνη σε μία κρίσιμη στιγμή για τον τόπο και άρνηση ανάληψης της οποιασδήποτε ευθύνης», τόνισε.

 
www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com