Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΦΩΤΟ-"ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ" ...



                                      





                                        




                                         




                                        




                                        




                                           




                                         





"Οι θυσίες των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων σε σχέση με τις απολαβές τους, δεν έχουν μειώσει το ηθικό τους" επεσήμανε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος κατά την συνάντησή του με τον υπουργό 'Αμυνας κ. Πάνο Κάμμένο.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις, ως εγγυητές της εθνικής κυριαρχίας, της εθνικής ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας, υπερασπίζονται και τα ευρωπαϊκά σύνορα που αναλογούν στην Ελλάδα, και αυτό δεν πρέπει να λησμονείται, επισήμανε -μεταξύ άλλων- ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, στον χαιρετισμό του προς την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, και διεμήνυσε προς κάθε κατεύθυνση ότι η Ελλάδα είναι χώρα ειρήνης και δικαιοσύνης και οι αξίες αυτές καθορίζουν την πορεία της.
Διαβεβαίωσε δε ότι ο ίδιος τίθεται στη διάθεση των Ενόπλων Δυνάμεων και θα κάνει τα πάντα, στο μερίδιο που του αναλογεί, για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους, καθώς και ότι η Πολιτεία δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τις οικογένειες των πεσόντων εν καιρών πολέμου και εν καιρώ ειρήνης.
Υποδεχόμενος τον κ. Παυλόπουλο, ο υπουργός Εθνικής 'Άμυνας Πάνος Καμμένος -αφού αναφέρθηκε στην ιδιότητα τού Προέδρου της Δημοκρατίας ως συμβόλου ενότητας, παραστάτη των πολιτειακών θεσμών πέραν πολιτικών και ιδεολογικών σκοπιμοτήτων- διαβεβαίωσε ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση είναι αποφασισμένοι να ενισχύσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις και την αποτελεσματική λειτουργία τους.
Αναφερόμενος στο ασταθές γεωπολιτικό περιβάλλον, ο κ. Καμμένος είπε ότι τα εθνικά θέματα είναι ανοικτά και επισήμανε την ανάγκη τεταμμένης προσοχής και ετοιμότητας στον μέγιστο βαθμό, επαναλαμβάνοντας ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις εγγυώνται την ασφάλεια των πολιτών.






























































































































newsbomb.gr/ellada/amyna/story/567335/paylopoylos#ixzz3UYFoa2IS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com