Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

BINTEO--Η ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΒΡΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ...




 Ιστορικό γεγονός και σημαντική στιγμή για το νησί των Ιπποτών! Στην ΑΘήνα για την παρέλαση του Μαρτίου η Εθνοφυλακή της Ρόδου. Η ετοιμασίες άρχισαν,ο ουλαμός 80 + εθνοφυλάκων σχηματίζεται. Εθνοφύλακες από όλα τα τάγματα εθνοφυλακής του νησιού της Ρόδου θα τιμήσουν τα Δωδεκάνησα στην μεγάλη εθνική επέτειο παλιγγενεσίας της 25η Μαρτίου του 1821 στην μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα.
Ο κύβος ερρίφθη ,το Γ.Ε.Σ σε συνεργασία με το ΥΠ.ΕΘ.Α θέλοντας να τιμήσει την συμβολή στο στράτευμα, των σωμάτων εθνοφυλακής,αποφάσισε την συμμετοχή δύο σωμάτων εθνοφυλακής απο την επικράτεια, αυτήν του Έβρου επίσης αυτής της Δωδεκανήσου.
Αναντίρρητα εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι πως κάτι άλλαξε στις ένοπλες δυνάμεις, μπορούμε να πούμε πως το ηθικό επέστρεψε σε μεγάλο βαθμό στους στρατευσίμους .Θα αποτελούσε παράλειψη αν δεν αναφέραμε πως αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον νυν ΥΠ.ΕΘ.Α. , επίσης τον Α/ΓΕΕΘΑ που εκτελούν τα καθήκοντα τους στο έπακρο δυνατό.
Ταυτόχρονα ρίγη συγκίνησης και πατριωτισμού διασπείρονται στους εθνοφύλακες Ρόδου που για πρώτη φορά θα έχουν την ευκαιρία να δηλώσουν το εθνικό φρόνημα που τους διακρίνει παραλλάζοντας υπερήφανα στην μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην πρωτεύουσα της χώρας.




















http://www.makeleio.gr/?p=299050#more-299050

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com