Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ - Γιατί ο εισαγγελέας «ξέχασε» τον Καρατζαφέρη; ...


του Άρη Σπίνου

 Οι εκλογές τελείωσαν. Η νέα κυβέρνηση ορκίστηκε και οι υπουργοί ανέλαβαν καθήκοντα. Οι ηττημένοι κατέβασαν το κεφάλι και προσπαθούν να «ανασυγκροτηθούν». Οι υπόδικοι που κινδυνεύουν με φυλάκιση κάνουν αυξήσεις μερικά ευρώ στους εργαζομένους τους, που είχαν στην πείνα μέχρι σήμερα, προκειμένου να δείξουν στη νέα κυβέρνηση ότι συμβάλουν στην ανασυγκρότηση της χώρας! Με αυτούς τους ξεμωραμένους γεροντοερωτευμένους θα τα πούμε σε λίγες μέρες. Περιμένουμε «κάτι» από την μακρινή Αμερική και θα τους το αφιερώσουμε με πολύ αίγλη! Θέλω να επισημάνω όμως την θλίψη που μου προκαλεί ένας άλλος υπόδικος. Ο επαγγελματίας της κωλοτούμπας! Τον ακούω από την μεσημεριανή εκπομπή του, μαζεμένος και θλιβερός μέσα στο σακάκι που φορά (εμφανώς 5 νούμερα μεγαλύτερο), να γλύφει τον Τσίπρα και να λέει πόσες πατριωτικές ήταν οι προγραμματικές του δηλώσεις! Είναι εμφανήs η αγωνία του, όχι για το πολιτικό του μέλλον το οποίο είναι εξαφανισμένο έτσι ή αλλιώς, για την δικαστική του περιπέτεια που ακόμη δεν έχει αρχίσει. Αφήνει διάφορα υπονοούμενα με αστείους εξυπνακισμούς πως δήθεν θα «μιλήσει για πολλούς» και θα πει τα πράγματα με το όνομα τους! Η γελοιότητα του πολιτικού λόγου που ανασύρει ο Καρατζαφέρης από τα ευφυολογήματα της δεκάρας, για όσους τον ξέρουν καλά, όπως εγώ, δεν έχουν καμία ιδιαίτερη αξία. Παρατηρώ όμως μία ιδιαίτερη καθυστέρηση από την Ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να απολογηθεί. Μου λένε διάφορα αλλά δεν θέλω να τα πιστέψω! Γνωρίζω καλά τους «μηχανισμούς» που έχουν επιστρατευτεί, από έναν γνωστό κλινικάρχη, προκειμένου ο Καρατζαφέρης να πέσει στα μαλακά. Ο ίδιος διαδίδει ότι είναι «παλιά αλεπού» και έχει φροντίσει γι αυτό. Θέλει η χήρα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Ο ίδιος διαδίδει επίσης τις στενές του σχέσεις με τον εισαγγελικό λειτουργό που έχει κατηγορηθεί ως υποχείριο του ημιπαράφρωνα Σαμαρά. Το ποιο πιθανό είναι όσα λέει να είναι αστήριχτα και «δήθεν». Η καθυστέρηση όμως για την απολογία του είναι υπαρκτή. Γιατί; 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://akropolipress.gr/component/k2/item/515-ston-isto-tis-araxnis-giati-o-eisaggeleas-ksexase-ton-karatzaferi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com