Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ «ΑΠΟΣΤΗΜΑ» ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ...


Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΤΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ.
Η κατάσταση με την «ασυλία» των υποτιθέμενων μεγαλοκαναλαρχών έχει ξεπεράσει κάθε όριο ασυδοσίας.
Αν αναρωτιέστε πόσα πληρώνουν το χρόνο για τις δημόσιες συχνότητες αξίας δισεκατομμυρίων ευρώ τις οποίες εκμεταλλεύονται, δείτε το ποσό: 19.000 €!
Με αυτό το ευτελές τίμημα καταφέρνουν όχι μόνο να εκπέμπουν από κρατικές συχνότητες, αλλά και να τις νοικιάζουν σε περιφερειακούς σταθμούς και να βγάζουν επιπλέον χρήματα από αυτή την πρακτική.
Μια χούφτα «έμποροι» της ενημέρωσης – όπως έχουμε αποκαλύψει σε πλειάδα ρεπορτάζ από το Newsbomb - λυμαίνονται τον δημόσιο πλούτο τα τελευταία 20 χρόνια με την ανοχή και τη... χορηγία όλων των κυβερνήσεων που πέρασαν και με αντάλλαγμα φυσικά την προστασία τους μέσω της αντικειμενικής «ενημέρωσης»!
Το μείζον ζήτημα που ακόμη δεν έχει αντιληφθεί ο ελληνικός λαός είναι πόσα ακριβώς χρήματα όμως χάνει το ελληνικό δημόσιο από το... κόλπο γκρόσο των καναλαρχών και τι ακριβώς θα πράξει η νέα κυβέρνηση για να σταματήσει αυτό το «φαγοπότι»;
Καταρχήν να υπενθυμίσουμε ότι η η DIGEA έχει μετόχους τους βασικούς «μεγάλους» τηλεοπτικούς σταθμούς.
Η εταιρεία λοιπόν των... βαρόνων της ενημέρωσης ζητά από όλους τους μικρούς περιφερειακούς σταθμούς της Κεντρικής Μακεδονίας το πόσο των 672.000 ευρώ τον χρόνο για να τους επιτρέψει να μεταδίδουν το πρόγραμμα τους μέσω ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ! Αυτά κάθε χρόνο!
Πόσα από αυτά αποδίδουν στο κράτος; Mόλις 19.200 ευρώ τον χρόνο!!! Και αυτή η κατάσταση συμβαίνει μόνο στη Κεντρική Μακεδονία.
Στην Πελοπόννησο τα νούμερα είναι ακόμη πιο τραγικά! Η DIGEA εισπράττει από τους περιφερειακούς σταθμούς το ποσό του 1.103.000 € το χρόνο και αποδίδει στο κράτος 14.000 € !
Μια πρόχειρη αναγωγή σε ολόκληρη τη χώρα αρκεί για να καταλάβει κανείς πόσα εκατομμύρια χάνει το ελληνικό κράτος.
Κάντε την αναγωγή για ολόκληρη την χωρά και θα καταλάβετε πόσα δισεκατομμύρια χάνει το κράτος, τα οποία φυσικά καταλήγουν στις τσέπες των ιδιωτών – μεγαλοεργολάβων.
Είναι προφανές πώς αν τα χρήματα αυτά αποδίδοντο στα ασφαλιστικά ταμεία, τότε απλούστατα θα είχε λυθεί σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα των συντάξεων.
Ο Α. Τσίπρας πριν τις εκλογές είχε δηλώσει κατ' εξακολούθηση ότι αυτό το μεγάλο σκάνδαλο των ΜΜΕ θα τελειώσει με το που έρθει στην Κυβέρνηση.
Η νέα κυβέρνηση οφείλει να τηρήσει στο ακέραιο το «συμβόλαιο τιμής» που σύναψε με το λαό προεκλογικά και να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο.
Προέχει η επιβίωση του λαού!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com