Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Το τατουάζ μπαίνει στα "χωράφια" των ένστολων ...


"Αδεια" για τατουάζ στου ένστολους έδωσε το Συμβούλιο Επικρατείας σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση. Το Συμβούλιο αποφάνθηκε ναι στα τατουάζ όχι, όμως σε  εμφανή σημεία του σώματος τους, και χωρίς η απεικόνιση τους να είναι προκλητική. 
Το Συμβούλιο Επικρατείς ερμηνεύοντας το Σύνταγμα αναφέρει μεταξύ των άλλων ότι το τατουάζ δεν συνάδει λόγω αποκλεισμού υποψηφίου από διαγωνισμό για την πρόσληψη ειδικών φρουρών, συνεπώς θα πρέπει να να γίνουν αποδεκτές οι προσφυγές 4 ειδικών φρουρών, οι οποίοι διαγράφησαν από τον πίνακα επιτυχόντων σε σχετικό διαγωνισμό επειδή είχαν τατουάζ. 
















http://www.sofokleousin.gr/archives/212074.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com