Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΞΕΣΠΑΣΕ ο Πανούσης: “Σε δύο χρόνια θα έχουμε 2.5 εκ. παράνομους μετανάστες -Αν δεν καταλαβαίνουν τι λέμε οι Ευρωπαίοι, θα σπάσουμε τη συνθήκη Σέγκεν, θα δώσουμε χαρτιά σε 300.000 και θα τους στείλουμε στην Ευρώπη” !!!


Ακόμα και «σπάσιμο» της συνθήκης Σένγκεν …προτείνει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Πανούσης προκειμένου να αντιμετωπιστεί δραστικά το πρόβλημα με τους παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα.
«Αν οι Ευρωπαίοι δεν καταλαβαίνουν τι τους λέμε, τότε να σπάσουμε τη συνθήκη Σένγκεν και να δώσουμε χαρτιά σε 300.000 μετανάστες που θα διαχυθούν στην Ευρώπη» είπε μιλώντας χθες το βράδυ σε τηλεοπτικό σταθμό, ο κ. Πανούσης διευκρινίζοντας ότι αυτή είναι προσωπική του άποψη.
«Θα χρειαστούν δύο χρόνια για να αλλάξει η συνθήκη του Δουβλίνου και τότε θα έχουμε 2,5 εκατομμύρια παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα» σημείωσε ο κ. Πανούσης.









































 http://www.makeleio.gr/?p=282811

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com