Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

"ΟΜΟΛΟΓΙΑ" ΤΩΝ FINANCIAL TIMES:Στόχος του κόμματος του ΓΑΠ είναι να περιορίσει τον ΣΥΡΙΖΑ για να χαρίσει τη νίκη στον Σαμαρά ...


Ως κόμμα του οποίου αποκλειστικός στόχος είναι να περιορίσει τη δύναμη κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του ΠΑΣΟΚ-Ποταμιού αντιμετωπίζεται από τους Financial Times το νέο πολιτικό σχήμα που θα ανακοινώσει ο Γιώργος Πανανδρέου.

«Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο τότε θα μπορούσε να 'χαρίσει' την εκλογική νίκη στο κόμμα της ΝΔ και τον  Αντώνη Σαμαρά»
, σχολιάζει η εφημερίδα σε δημοσίευμα της για την κίνηση του πρώην πρωθυπουργού.


«Οι εκλογές θα τεστάρουν τη δύναμη του κ. Παπανδρέου πάνω σε αναποφάσιστους ψηφοφόρους», σχολιάζει δημοσκόπος που δεν κατονομάζεται στο δημοσίευμα, συμπληρώνοντας: «θα είναι σκληρό για ένα νέο κόμμα να αποκτήσει δυναμική, αλλά βοηθά το γεγονός της προώθησης του στα social media. Είναι πολύ πιθανό να παίξει ένα αποφασιστικό ρόλο σε αυτές τις εκλογές».
 

































defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com