Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2015

Σύσκεψη των υπουργών με στρατηγούς,ναυάρχους και πτέραρχους στο ΥΠΕΞ ...


Το ΥΠΕΞ εξέδωσε ανακοίνωση γαι την παρουσία ΥΕΘΑ και Αρχηγών Επιτελείων στο ΥΠΕΞ,προσθέτοντας και τον διοικητή της ΥΠΑ.
 
Επισήμως η σύσκεψη είχε να κάνει με την “αποτίμηση της συνεργασίας των υπηρεσιών το 2014 και ο προγραμματισμός για το 2015”, αλλά η αλήθεια είναι ότι ουδείς πείθεται .
Η σύνθεση της διυπουργικής σύσκεψης ήταν πολύ “δυνατή” για να έχει να κάνει με…αποτίμηση.
 
Το πιθανότερο είναι ότι έχει να κάνει με την εξέταση όλων των προληπτικών μέτρων που έχουν ήδη ληφθεί αλλά και όσων άλλων πιιθανότατα μπορούν να ληφθούν για να αντιμετωπιστεί πιθανή κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας, η οποία εκδηλώνεται με πολλους διαφορετικούς τρόπους.
 
Η ανακοινωση του ΥΠΕΞ:
 
 
Διυπουργική σύσκεψη των ηγεσιών Υπουργείων Εξωτερικών και Εθνικής Αμύνης
 
Υπό την προεδρία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου και με τη συμμετοχή του Υπουργού Εθνικής Αμύνης, Νίκου Δένδια, πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015, διυπουργική σύσκεψη στο Υπουργείο Εξωτερικών.
 
Αντικείμενο της σύσκεψης, στην οποία συμμετείχαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και οι Αρχηγοί του Γ.Ε.Ν., του Γ.Ε.Α. και του Γ.Ε.Σ., ο Γενικός Γραμματέας και οι επικεφαλής των αρμοδίων Υπηρεσιών του Υπουργείου Εξωτερικών και ο Διοικητής της Υ.Π.Α. ήταν η αποτίμηση της συνεργασίας των υπηρεσιών για το 2014 και ο αντίστοιχος προγραμματισμός για το 2015.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr