Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

"ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ" !!!


Έχοντας μπει με το… δεξί στη διακυβέρνηση της Ελλάδας, αλλά κυρίως πιστός σε όσα υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό περί πάταξης της διαφθοράς, ο Πάνος Καμμένος - κόντρα στα μεγάλα συμφέροντα  και τους «μεγαλοεργολάβους νταβατζήδες»  που «έσπρωξαν» και αυτοί από την πλευρά τους τη χώρα μας στο μνημόνιο, σε συνεργασία με όσους την παρέδωσαν δέσμια στην τρόικα – εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη, αλλά και σε όσους φέρονται να «κρύβονται» πίσω από αυτόν.
Μιλώντας, μάλιστα, στην εφημερίδα Real News, o νέος υπουργός Άμυνας, δεν δίστασε να αφήσει αιχμές κατά του κυρίου Μπόμπολα, τονίζοντας: «Σας έχω επαναλάβει πολλές φορές ότι αν χρειαστώ κάτι, αντί να μιλήσω με τον κ. Θεοδωράκη, θα μιλήσω κατευθείαν με τον κ. Μπόμπολα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο κ. Θεοδωράκης είναι ένας πολύ καλός μάγειρας στο κρητικό του εστιατόριο, αλλά μπορεί, απογοητευμένος από το ότι δεν έγινε κυβέρνηση για να εξυπηρετήσει τα αφεντικά του, να συνεχίσει να μαγειρεύει κοχλιούς προς τέρψιν των φίλων του».
Παράλληλα, από τα βέλη του κ. Καμμένου δεν γλίτωσε ούτε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος «σύρει τη ΝΔ στη νέα πολιτική του ερημιά».
«Ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να παραμείνει στην ηγεσία του συνονθυλεύματος Πολιτικής Άνοιξης και ΛΑΟΣ που ο ίδιος δημιούργησε. Ουδέποτε ήταν στη Νέα Δημοκρατία. Άλλοτε την ανέτρεπε, άλλοτε την εκβίαζε και άλλοτε την καταλάμβανε με εισαγωγή στελεχών που στο παρελθόν δεν θα τολμούσαν να περάσουν την πόρτα της ΝΔ. Νέα Δημοκρατία και Αντώνης Σαμαράς είναι δύο έννοιες που δεν συνάδουν. Φοβάμε πολύ ότι δεν θα υπάρχουν πλέον ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος», συμπλήρωσε.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προαναγγέλλει επίσης την άμεση καταβολή των αναδρομικών για τους εν ενεργεία στις Ένοπλες Δυνάμεις.
«Για να καταλάβουμε τα μεγέθη, τα 60 εκατομμύρια για τους εν ενεργεία στις Ένοπλες Δυνάμεις, που αφορούν στην εκτέλεση της απόφασης των αναδρομικών του Συμβουλίου της Επικρατείας, είναι το 50% από όσα έδωσε ο κ. Σαμαράς με μία τροπολογία για το Μέγαρο Μουσικής», τονίζει, σημειώνοντας ότι η πρώτη εντολή που έδωσε είναι η άμεση πληρωμή του επιδόματος παραμεθορίου για τον Στρατό Ξηράς, το οποίο στοιχίζει περίπου δυο εκατομμύρια το μήνα.
Ο κ. Καμμένος επιμένει και για την ανάγκη διατήρησης καλών σχέσεων με τη Ρωσία, υποστηρίζοντας πως «οι καλές σχέσεις με τη Ρωσία δεν αποτελούν αιτία για σύγκρουση με την ΕΕ», ενώ καθιστά σαφές πως για τους ΑΝΕΛ, η οριοθέτηση της ΑΟΖ αποτελεί προτεραιότητα και «...θα πιέσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να γίνει αυτό το συντομότερο».
Αφού, δε, τονίζει πως «οι αγορές πρέπει να αντιληφθούν ότι στην Ελλάδα υπάρχει μια κυβέρνηση η οποία δεν πρόκειται να να δεχθεί εκβιασμούς από κερδοσκοπικές ομάδες», ο Έλληνας υπουργός Άμυνας, υπογραμμίζει ότι οι ΑΝΕΛ είναι υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων όταν αυτές είναι υπέρ των συμφερόντων του λαού και των ίδιων των εταιρειών, σημειώνοντας πως η Κίνα δεν έχει λόγο να ανησυχεί για τον ΟΛΠ, αλλά «θα πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να εξυπηρετήσει τη σύμβαση που υπέγραψε το 2008 και ότι δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει η παραχώρηση του λιμένα με χαριστικές για την Κίνα διατάξεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com