Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ...


Νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για το υποτιθέμενο σχέδιο εξόντωσης της μεσαίας τάξης, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία - «Ανεξάντλητη η φαντασία τους», απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο κ. Τσίπρας είπε ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και θα τον αντικαταστήσει με φόρο στις περιουσίες πάνω από 200.000 ευρώ. Για τέταρτη συνεχή μέρα δεν απαντά στο ερώτημά μας. Θα τετραπλασιάσει το φόρο στη μεσαία περιουσία;
Είναι, πλέον, ξεκάθαρο ότι σχεδιάζει την εξόντωση της μεσαίας τάξης», ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη, η οποία ωστόσο έλαβε άμεση και αιχμηρή απάντηση από την Κουμουνδούρου.
«Η φαντασία της κ. Σπυράκη στο να εφευρίσκει δηλώσεις είναι ανεξάντλητη. Η υπομονή, όμως, των μεσαίων και των ασθενέστερων στρωμάτων έχει εξαντληθεί προ πολλού από την εξοντωτική φορολογία που τους επιβλήθηκε στα εισοδήματα και την ιδιοκτησία τους», τονίζεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγοντας:
«Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και την αντικατάστασή του από έναν κοινωνικά δίκαιο φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας, με βάση νέες πραγματικές αντικειμενικές αξίες και με αφορολόγητο στη συντριπτική πλειοψηφία της πρώτης κατοικίας, είναι γνωστό στους πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com