Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ο Δένδιας και ο κομματικός μηχανισμός της Ν.Δ παρασκηνιακά “βουλιάζει” τον πλοίαρχο Γκίκα!


Νέα “τρικλοποδιά” στον Αν.Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ , Στέφανο Γκίκα , που για μια ακόμη φορά δείχνει να παραγκωνίζεται από την Συγγρού που…μαρσάρει με Γκερέκου στη Κέρκυρα. Να θυμίσουμε πως ο Νίκος Δένδιας είχε πάρει την έδρα στις εκλογές του Μαΐου του 2012 μόλις με διαφορά 55 ψήφων από τον “ναύαρχο” παρά την ένσταση του δευτέρου στο Εκλογοδικείο .
gkikas
Ο πλοίαρχος , Στέφανος Γκίκας , διατέλεσε εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας επί υπουργίας Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου. Ο εν λόγω αξιωματικός έχει μεγάλη πείρα ως κυβερνήτης πολεμικών πλοίων, αλλά αποδείχθηκε ικανότατος και στο “καράβι” του ΥΕΘΑ.
Την ίδια ώρα σε μία περίεργη κίνηση η οποία φημολογείτο τα τελευταία δύο 24ωρα, φαίνεται πως προχωρά η Άντζελα Γκερέκου “αδειάζοντας” τον Βενιζέλο και αποφασίζοντας να κατέβει με τη Νέα Δημοκρατία στην Κέρκυρα, παρά την προχθεσινή γραπτή της δήλωση περί του αντιθέτου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πιέσεις ασκήθηκαν από τον ίδιο το Νίκο Δένδια, συνάδελφό της βουλευτή Κέρκυρας σήμερα, ο οποίος κατεβαίνει στη Β΄ Αθηνών και δεσμεύτηκε ότι θα τη στηρίξει στην περίπτωση που κατέβει ως υποψήφια με τη Ν.Δ στο νησί.
Η συμμετοχή Γκερέκου ανατρέπει τα εσωκομματικά δεδομένα και αποτελεί ερωτηματικό πλέον τόσο η συμμετοχή του Γ. Τρεπεκλή, όσο και οι επαφές με το Σπύρο Σπύρου. Επίσης, ενδιαφέρον θα έχει η αντίδραση του Στέφανου Γκίκα απέναντι στον οποίο το ίδιο του το κόμμα τοποθετεί μία ισχυρότατη υποψηφιότητα μαζί με μεγάλο κομμάτι του κομματικού μηχανισμού.

















http://www.makeleio.gr/?p=249836#more-249836

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com