Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Δεν ξέρουν αν θα μπουν στη Βουλή, θέλουν όμως να πάρουν υπουργεία ...


Τo πιο «ωραίο» προεκλογικό σύνθημα είναι αυτό του ΠΑΣΟΚ που λέει: «Ψηφίστε μας, για να έρθουμε τρίτο κόμμα και να σχηματίσουμε κυβέρνηση με το πρώτο ή το δεύτερο κόμμα»!!!
Και τονίζουν ότι στόχος τους είναι να φτιάξουν… «εθνική» κυβέρνηση, με τον εαυτούλη τους και με όποιο λάχει, το πρώτο ή το δεύτερο κόμμα, γιατί γι’ αυτούς δεν έχει μεγάλη σημασία.
Λογική… πεντάκαθαρη και πολύ, πολύ ξύπνια!..
Γιατί ενώ ΞΕΡΟΥΝ ότι το πιο πιθανόν είναι, έτσι όπως κατάντησαν το ΠΑΣΟΚ, να… μην μπει ούτε στη Βουλή, αυτοί οι κύριοι και οι κυρίες που  απέμειναν στο άλλοτε κραταιό κόμμα, όλα τα στελέχη του – εκτός κάποιων λίγων εξαιρέσεων – είναι τριτοκλασάτα, τεταρτοκλασάτα και βάλε, τα οποία ο Ανδρέας, ούτε για… θυρωρούς δεν θα τα έπαιρνε και όχι για βουλευτές που κάποιοι, από αυτούς ονειρεύονται - και εν τούτοις μερικοί είναι τόσο ελαφρόμυαλοι - ακόμα και… υπουργεία! Μάλιστα, το ομολογούν και οι ίδιοι, το λένε καθαρά, δεν τους πολυενδιαφέρει με πιο κόμμα θα συνεργαστούν, με το πρώτο ή με το δεύτερο, φθάνει να συμφωνήσουν με κάποιο από αυτά τα δύο για να σχηματίσουν κυβέρνηση και να πάρουν υπουργεία και να αρχίσουν πάλι το φαγοπότι.
Τώρα πώς θα βγουν τρίτο κόμμα, όταν δεν είναι ακόμη σίγουρο ότι θα μπουν, στη Βουλή, αφού και ο Γιωργάκης τους παίρνει ψήφους, με το… άλλο ΠΑΣΟΚ που ίδρυσε, ένας Θεός το ξέρει. Ο Γιωργάκης μάλιστα δεν θέλει υπουργείο. Ο κύριος αυτός, που μας κατέστρεψε θέλει να γίνει πρωθυπουργός, για να μας… ξανακαταστρέψει!..


















http://www.kontranews.gr/politiki/item/35399-theloyn-ipoyrgeia-sto-pasok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com