Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Τουρκικό πολεμικό πλοίο θα δέσει στην Πάτρα !!!


Την ώρα που οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο και την Κύπρο κορυφώνονται αναμένεται να καταπλεύσει στην Πάτρα το Τουρκικό TCG ERDEK, το οποίο μάλιστα θα πραγματοποιήσει συνεκπαίδευση και με ελληνικά πλοία.
Το πλοίο θα βρεθεί στην Πάτρα καθώς στο πλαίσιο της άσκησης «ΑΡΔΙΑΔΝΗ 2014», η δύναμη SNMCMG-2 υπό τον Ιταλό Διοικητή, Πλοίαρχο Giovanni Piegaza, θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένη επίσκεψη στο λιμένα της Πάτρας από 05 έως 09 Νοεμβρίου 2014. Η δύναμη αποτελείται από το Ιταλικό πλοίο ITS AVIERE, το Γερμανικό FGS HOMBURG, το Τουρκικό TCG ERDEK, το Βρετανικό HMS GRIMSBY και το Ν/ΘΗ ΕΥΡΩΠΗ.
Σε ότι αφορά την άσκηση «ΑΡΙΑΔΝΗ 2014» αυτή θα γίνει από τις 6 έως τις 17 Νοεμβρίου 2014, στην ευρύτερη περιοχή του Ιονίου και Πατραϊκού, και είναι πολυεθνική άσκηση Ναρκοπολέμου, που διοργανώνεται από το Πολεμικό Ναυτικό σε ετήσια βάση. Στην εφετινή άσκηση συμμετέχουν η μόνιμη αντιναρκική δύναμη του ΝΑΤΟ SNMCMG-2 (Standing NATO Mine Counter Measures Group 2), η φρεγάτα (Φ/Γ) ΑΔΡΙΑΣ, το ναρκοθηρευτικό (Ν/ΘΗ) ΚΑΛΥΨΩ, το Ν/ΘΗ ΚΑΛΛΙΣΤΩ, η κανονιοφόρος (Κ/Φ) ΚΑΣΟΣ, το Γαλλικό πλοίο FGS LYRE, το Βουλγαρικό BGR PRIBOY, καθώς και στοιχεία της ΔΥΚ, η Ναυτική Διοίκηση Ιονίου (ΝΔΙ) και μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας.


















http://www.paraskhnio.gr/toyrkiko-polemiko-ploio-tha-desei-stin/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com