Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ...

 Παρελάσεις για λίγους, με κάγκελα και 2.000 αστυνομικούς-Τι καταγγέλλουν γονείς που αναγκάζονται να δουν τα παιδιά τους… από απόσταση
Σε εξέλιξη βρίσκεται η μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα, στο πλαίσιο του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
Μία παρέλαση, ωστόσο, που είναι για λίγους… καθώς κάγκελα έχουν τοποθετηθεί περιμετρικά της πλατείας, ενώ η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν διαπιστεύσεις και προκλήσεις. Την ίδια ώρα, η παρέλαση πραγματοποιείται και φέτος κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, προκαλώντας την κοινή αίσθηση, με γονείς να καταγγέλλουν πως δεν μπορούν να δουν τα παιδιά τους, τα οποία παρελαύνουν.

Απέναντι από την εξέδρα των επισήμων έχει στηθεί δεύτερη εξέδρα για τις κάμερες, τους δημοσιογράφους και τους προσκεκλημένους. Οι γονείς των μαθητών και ο υπόλοιπος κόσμος θα μπορεί να παρακολουθήσει την παρέλαση από την οδό Πανεπιστημίου, από το ύψος της Βουκουρεστίου και κάτω, και από την Αμαλίας στο ύψος του Ζαππείου.
"Να δούμε ποιον θα δούμε στην παρέλαση"
Για μία μαθητική παρέλαση, η οποία δεν θα έπρεπε να γίνεται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας κάνουν λόγο οι γονείς που βρίσκονται στο σημείο για να δουν από κοντά τα παιδιά τους. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν όσοι πολίτες βρίσκονται στο σημείο μπορούν να παρακολουθήσουν την παρέλαση μόνο στην αρχή και στο τέλος και σε μεγάλη απόσταση. 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας πραγματοποιείται η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Καρόλου Παπούλια.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο του Γ' Σώματος Στρατού και στη συνέχεια πήρε τη θέση του προκειμένου να παρακολουθήσει την παρέλαση. Την κυβέρνηση, στην παρέλαση, θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Από το πρωί η Θεσσαλονίκη θυμίζει «φρούριο», αφού για τις ανάγκες ασφαλείας, 2000 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com