Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

(ΦΩΤΟ)--Θεσσαλονίκη: 'Οταν η παρέλαση τελειώνει, αναλαμβάνουν οι φαντάροι .....



Σε μια διαφορετική... μάχη ρίχνονται κάθε φορά μετά το τέλος της επετειακής παρέλασης οι φαντάροι. Τα στρατευμένα νιάτα καλούνται να αναλάβουν δράση, προκειμένου οι εξέδρες των επισήμων να ξεστηθούν με ταχύτητα, ώστε να ελευθερωθεί τόσο η άσφαλτος, όσο και το πεζοδρόμιο.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σημερινής στρατιωτικής παρέλασης για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ένα στρατιωτικό όχημα βρέθηκε στην παραλιακή οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος της εκκλησίας Κυρίλλου και Μεθοδίου, όπου ήταν στημένη η εξέδρα των επισήμων. Οι φαντάροι του Ελληνικού Στρατού άρχισαν αμέσως να φορτώνουν τις καρέκλες στο όχημα, με συντονισμένες κινήσεις σαν καλοκουρδισμένη μηχανή, 
ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες των ανωτέρων.
Η συγκεκριμένη εργασία... εκτελείται παραδοσιακά από τους νέους στρατιώτες σε κάθε επέτειο εθνικής εορτής, οπότε πραγματοποιούνται οι καθιερωμένες παρελάσεις.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 

 Σ.Σ.ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ POLITIKOLOGIA1.ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ.ΟΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ,ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ;


                               





























http://www.thestival.gr/society/item/209807-t-hessalonikiotan-i-parelasi-teleionei-analambanoun-oi-fantaroi-foto




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com