Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ...Υπάλληλος νεκροτομείου παραδέχεται ότι έκανε ΣΕΞ με 100 πτώματα!!!!




Ένας υπάλληλος νεκροτομείου από το Οχάιο αποκάλυψε πως έκανε σεξ με… 100 εκατό πτώματα!!!
Ο 60χρονος Κένεθ Ντάγκλας, ο οποίος ήταν εξαρτημένος από το ποτό και τα ναρκωτικά, παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με πτώματα γυναικών από το 1976, όταν δούλευε τα βράδια στο νεκροτομείο.
yp2
 Τρία από τα θύματα του Ντάγκλας
«Απλά ανέβαινα πάνω τους και κατέβαζα τα παντελόνια μου» είπε στο δικαστήριο ο Ντάγκλας, ενώ αναφερόμενος ειδικά στην περίπτωση της Σαρλίνγκ Άπλινγκ είπε χαρακτηριστικά «θυμάμαι ότι πήγα στην κατάψυξη, την τράβηξα σε ένα από δωμάτια που ήταν στο πίσω μέρος του νεκροτομείου και μετά έκανα σεξ μαζί της».
Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος αν δεν έπινε τίποτα από αυτά δεν θα είχε συμβεί.
yp3
Η γυναίκα του 60χρονου είχε καταλάβει ότι έκανε σεξ στην δουλειά και ήθελε να τον καταγγείλει, αλλά ο επιθεωρητής του, την σταμάτησε και της απαγόρευσε να τηλεφωνεί.
Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε, όταν το 2008 βρέθηκε σπέρμα στο πτώμα μιας κοπέλας, της οποίας ο δολοφόνος αρνήθηκε ότι την βίασε. Τότε ο Ντάγκλας ομολόγησε την ενοχή του και καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλάκιση. Τέσσερα χρόνια μετά (2012), ο Ντάγκλας ομολόγησε για ακόμη δύο περιπτώσεις γυναικών, οι συγγενείς των οποίων τον οδήγησαν ξανά στο δικαστήριο.
Την περασμένη εβδομάδα, όπως αναφέρει η Daily Mail, το εφετείο επικύρωσε την μήνυση εναντίον του.












http://www.makeleio.gr/?p=150307

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com